GÖLCÜK’TE LOKANTA VE KAFELERE SIKI DENETİM!

Gölcük  Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, İçişleri Bakanlığı genelgesi  çerçevesinde ilçedeki lokanta ve kafelerde denetim yaptı. İşletme sahipleri uygulanması gereken kurallar çerçevesinde bilgilendirilirken, yayınlanan genelge hakkında tebligat yapıldı.

Gölcük Belediyesi Koronavirüs salgını dolayısıyla İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelge ve kararlar doğrultusunda denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, uzun bir aradan sonra kapılarını yeniden müşterilerine açan lokanta, restaurant ve kafelerde denetimlerde bulundu. Ekipler işletme sahiplerine masalar arası mesafe, hijyen kuralları, maske ve eldiven kullanımı, 14 Kural, sosyal mesafe etiketleri ve sosyal mesafeye dikkat edilmesi gibi hususlarda uyarılarda bulundu.

Müşterileri de sosyal mesafe ve maske kullanımına dikkat edilmesi yönünde bilgilendiren ekipler, işyeri sahiplerine, yayınlanan genelge hakkında tebligat yaptı.

Gölcük  Belediyesi Zabıta Müdürlüğü uyulması gereken kurallara yönelik ilçe genelinde denetimlere devam edeceklerini belirterek, vatandaşlardan da sosyal mesafeye özen göstermelerini istedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 2 = 5