GÖLCÜK’E BÜYÜK HEDİYE

Eğitime yüzde yüz 100 Destek Kampanyası kapsamında, Kocaeli’nin başarılı işadamlarından Yunus Merttürk tarafından Gölcük ilçemizde yapılacak 12 derslikli mevcut yapının Bilim Sanat Merkezine dönüştürülmesine ait protokol imza töreni, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un katılımlarıyla gerçekleştirildi. Yunus Merttürk yine Gölcük’e  vefasını gösterdi.

YUNUS MERTTÜRK YİNE HELAL OLSUN DEDİRTTİ

Kocaeli’nin sevilen ve başarılı işadamlarından biri olan, hayırsever kimliğiyle tanınan Yunus Merttürk yine şaşırtmadı. Gülaş İnşaat’ta 21 yıllık emeği olan ve üzücü bir şekilde kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Yücel Koyuncu adına bir Bilim Sanat Merkezi yapılıyor.

 KOCAELİ VALİLİĞİ’NDE ÖNEMLİ TÖREN

Kocaeli Valiliği’nde düzenlenen protokol İmza törenine; Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un yanı sıra, Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Kocaeli’nin önde gelen işadamlarından hayırsever Yunus Merttürk katıldı.

YUNUS MERTTÜRK’E VALİ’DEN TEŞEKKÜR

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy yaptığı konuşmada; “Gölcük’teki Bilim Sanat Merkezi ihtiyacımızın giderilmesi amacıyla bir binamızın bu amaca dönük olarak yeniden dizayn edilmesi işini Sayın Yunus Merttürk hayırsever kişi olarak üstlendi. Bu Bilim Sanat Merkezine de Yücel Koyuncu Bilim ve Sanat Merkezi adını vereceğiz. Hayırseverimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 8 = 2