TEMAD 34 YAŞINDA

 

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği’nin kuruluşunun 34.yıldönümü ve Dünya Astsubaylar Günü dolayısıyla Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü yaptığı açıklamada, “TEMAD’ın 34.yıldönümünü ve Dünya Astsubaylar Günü’nün 7.yıldönümünü 17 Ekim’de Ankara’da kutlayacağız” dedi.

Emekli Astsubaylar, Türkiye  Emekli Astsubaylar Derneği’nin 34.kuruluş yıldönümü ile aynı zamanda da Dünya Astsubaylar Günü’nü kutlamaya hazırlanıyor.TEMAD Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü bu önemli günler dolayısıyla yaptığı açıklamada kutlama programı ile ilgili bilgi verdi.

 

1984’DE TEMAD KURULDU

Başkan Tülü şunları söyledi: “1984’te TEMAD olarak kurulduk. Normalde 1963 yılında Türkiye Emekli Malul Müstafi Astsubaylar Yardımlaşma Cemiyeti (TEMAY) olarak kurulmuştu ama 80’li ihtilali ile beraber her kurumun başına gelen bizim de başımıza geldi. 80’li ihtilal de derneğimiz kapanmıştı. 84 yılında Dernek tekrardan TEMAD adı altında kuruldu.

 

DEĞİRMENDERE’DE PASTA KESİLECEK

TEMAD’ın 34.yıldönümünü ve Dünya Astsubaylar Günü’nün 7.yıldönümünü 17 Ekim’de Ankara’da kutlayacağız. 19 Ekim’de Değirmendere’de saat 19:00’da Özserbesler önünde yıldönümü pastamızı keseceğiz. Dernek üyelerimiz ve eşleri kutlamaya katılım sağlayacak. Bugüne kadar bugünlere gelmemizi sağlayan büyüklerimize, meslektaşlarımıza şükran borçluyuz. Biz bu bayrağı teslim aldık. Bu konuda mücadelemize devam ediyoruz. Ne mutlu ki bugünleri görebilenlere. Bizler kanuni olarak almamız gereken haklarımızın mücadelesini her zaman olduğu gibi bugünde sürdürmekteyiz” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

25 + = 32