GÖLCÜK’E 65 MİLYONLUK DEV YATIRIM

 

 

 

 

 

Mangal Restaurant’ın yerini satın alan İş adamı Hüseyin Murtazaoğlu, Gölcük’ün çehresini değiştirecek bir yatırıma imza atıyor. Murtazaoğlu, Singapur’da bulunan dünyaca ünlü Otel Marina Bay Sands gibi bir oteli Gölcük Değirmende’ye inşa edecek.  65 milyon TL’lik dev konsept otel yatırımının inşaat çalışması proje tamamlandığında başlayacak.

 

 

 

 

Bir yıl önce Değirmendere’de 30 yıl faaliyet gösteren Mangal Restaurant’ın yerini satın alan İş adamı Hüseyin Murtazaoğlu, Gölcük’ün çehresini değiştirecek bir yatırıma imza atıyor. Murtazaoğlu, Singapur’da bulunan dünyaca ünlü Otel Marina Bay Sands gibi bir oteli Gölcük Değirmende’ye inşa edecek. Murtazaoğlu, projeyi F-G Architects firmasına emanet etti. Proje tamamlandığında bu otel, Kocaeli’de tek olacak. Otelin en üst katında bir de yüzme havuzu bulunacak.

KONSEPT DEV BİR YATIRIM

Değirmendere’de gerçekleştirilecek olan proje 3 bin 500 metrekare arsa üzerinde inşa edilecek. Konsept bir yatırım olarak gerçekleştirilecek olan otelde 120 oda, 5 kral dairesi, 12 suit oda, 3 restaurant, 1 coffee, 2 konferans salonu ve 7 bin 100 metrekare otopark olacak. Otelin en üst katında Körfez’e tamamı ile hakim bir manzarada yüzme havuzu projelendirildi. Oda büyüklükleri en küçük 37 metrekare olan projede ilimizdeki konferanslar da dikkate alındı.

“HİÇ BİR FEDAKARLIKTAN KAÇINMADIK”

Toplam 450 araçlık otoparkı ile müşterilerine üstün hizmet verme anlayışı ile hazırlanan projeyi, başarıları ilimizin sınırlarını aşmış olan F-G Architects firması gerçekleştirdi. Hüseyin Murtazaoğlu, projenin Kocaeli’ye kazandırılmasının çok büyük bir başarı olacağını ifade etti ve proje için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarını ve Marmara Bölgesi’nde misafirlerin keyifli bir ortamda konaklayacakları mükemmel bir yatırım olacağından dolayı son derece mutlu olduklarını söyledi. Bu büyük yatırımın Kocaelimize hayır olmasını diliyoruz. Haber: Kocaeli Denge

 

 

 

 

Yorumlar: 1

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

8 + 1 =