CABAR’A ÖNEMLİ GÖREV

Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı Gökhan Özkara’nın emriyle, Başiskele, Gölcük ve Karamürsel ilçelerini kapsayan Ülkü Ocakları Kocaeli 2. Bölge Başkanlığı görevine Ülkü Ocakları Gölcük İlçe Başkanı Tuncay Cabar getirildi. Bu önemli göreve getiren Cabar yaptığı açıklamada, amaçlarının eğitim, spor gibi konularda düzenlenen programları en ücra mahalle ve köylere kadar yaymak olduğunu dile getirdi.

Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı Gökhan Özkara’nın emriyle, Başiskele, Gölcük ve Karamürsel ilçelerini kapsayan Ülkü Ocakları Kocaeli 2. Bölge Başkanlığı görevine Ülkü Ocakları Gölcük İlçe Başkanı Tuncay Cabar getirildi.

CABAR 2.BÖLGENİN BAŞKANI OLDU

Başkanlık görevine başlayan Tuncay Cabar çalışma alanı hakkında da bilgi verdi şunları söyledi: “Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanlığı daha iyi programlar yapma amacı ile 4 bölgeye ayrıldı. Ocaklar aynı zamanda bölge başkanlıkları altında çalışmalarına devam edecek. Başiskele, Gölcük, Karamürsel İlçe Ülkü Ocakları olarak 2. Bölgeye tayin edildik. Bölge başkanlığına da ben getirildim. Aynı zamanda yaklaşık bir buçuk yıldır Ülkü Ocakları Gölcük İlçe Başkanı olarak da görevime devam edeceğim. Başiskele Gölcük, Karamürsel 2. Bölge olarak çalışmalarımızı disiplinli, nizami bir şekilde devam edeceğiz. Amacımız eğitim, kültürel, spor ve genel kültür programlarını genişletmek, en ücra mahalle, köy ve sokaklara bu programlarla hakimiyet kazandırmak, programları tanıtmak ve yaşatmaktır” açıklamasını yaptı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

66 + = 73