GÖLCÜK ZAFERİNİ KUTLADI

 

 

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü kutlamalarının  96.yıl dönümü Gölcük Anıtpark’ta düzenlenen çelenk sunumuyla başladı. Ardından protokol üyeleri, askerler ve sivil erkan Gölcük Kaymakamlığı’nda bayramı kutladı.  

 

 

 

 

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü kutlamalarının 96.yıl dönümü tüm ülke genelinde olduğu gibi Gölcük’te gerçekleştirildi. Sabah saatlerinde gerçekleşen çelenk sunma törenine Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Deniz Ana Üs Komutanı Tuğamiral Yavuz Kılıç, Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Ökkeş Alpaslan Karcı, siyasi parti başkan ve yöneticileri, askerler, gaziler, sivil erkan ve davetliler katıldılar.

PROTOKOL ÇELENK SUNDU

30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliğinde Gölcük Anıtpark’ta düzenlenen programda ilçe protokolü Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Tören Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş’ın, Gölcük Belediye Başkanı Mehemt Ellibeş’in ve Deniz Ana Üs Komutanı Yavuz Kılıç’ın Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başladı. Daha sonra başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimiz için saygı duruşu gerçekleştirildi ve ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla tören sona erdi.

PROTOKOL TEBRİKLERİ KABUL ETTİ

Gölcük Anıtpark’ta düzenlenen çelenk sunumunun ardından Gölcük Kaymakamlığı’nda Kaymakam Altıntaş, Başkan Ellibeş ve Tuğamiral Kılıç tebrikleri kabul etti. Ardından kokteyl ile 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarının bu kısmı sona erdi.

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

27 − = 17