Koral, “En yüksek oyu alacağız”

AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral, güzel bir seçim süreci geçirdiklerini belirterek, “Adayımız Yasin Özlü ile birlikte sahada gördüğümüz teveccüh ve ilgi, zaferimizin en büyük göstergesidir” dedi

 

Koral, “En yüksek oyu alacağız”

 

AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral, seçim sürecini tamamlamaya az bir süre kaldığını belirterek, “Her seçime en hazırlıklı, en diri, en güçlü giren teşkilatlar olarak 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında da 3 ayı aşkın süredir daha fazla sahadayız, Başiskele’nin her yerindeyiz. Başkan adayımız Yasin Özlü’ye olan ilgi ve teveccüh de 31 Mart’ta kazanacağımız zaferin en büyük göstergesidir” dedi.

 

CEVABI BAŞİSKELELİLER VERECEK

Koral, “Başiskele’de seçim kampanyasını yönetirken sadece milletimizle kucaklaşmaya, hasbihal etmeye odaklandık ve rakiplerimizin bizi çekmeye çalıştığı kısır söylem tartışmalarını özellikle görmezden geldik. Cumhur İttifakı teşkilatlarının ve Başiskeleli hemşehrilerimizin onlara vereceği cevabı pazar akşamı gayet net görülecektir” dedi.

 

REKORU KORUYACAĞIZ

Teşkilatımızın her kademesi, tüm fertleriyle ilçemizde hemşerilerimizle kucaklaşırken, hasbihal ederken gördüğümüz şey şu: “Başiskele’miz tamam inşallah.” Tabii Başiskele’yi kazanmanın yanında teşkilat olarak bizim bir diğer hedefimiz Kocaeli’de en yüksek oy alınan ilçe olmaya devam etmek ve ‘o da tamam İnşallah’  ifadelerini kullandı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

53 + = 59