GÖLCÜK YRP’DE KRİZ YARATAN MECLİS LİSTESİNE İLÇE BAŞKANINDAN AÇIKLAMA

Dün siyasi partiler, meclis üyesi aday listelerini seçim kuruluna teslim etti. Yeniden Refah Partisi’nde teslim edilen listeler sonrasında bir kriz yaşandı. Yaşanan krizin Gölcük, Başiskele ve Çayorova ilçelerinde yaşandığı gelen bilgiler arasında.

Gölcük’te, Yeniden Refah Gölcük Belediye Başkanı Ahmet Eren ve partinin ilçe yönetiminin oluşturdıkları listeyi dün 20 Şubat’ta Gölcük’te ilçe seçim kuruluna teslim etti.

Sonuç olarak, Yeniden Refah Gölcük İlçe Teşkilatı seçim kuruluna bir liste,  teslim etti. YRP İl Başkan Yardımcılarından Mehmet Öner ve ekibi de yine Gölcük’te ilçe seçim kuruluna başka bir liste teslim etti.

Gölcük’te kriz yaratan meclis üyesi aday listelerinin ilçe seçim kuruluna teslim edilmesinden sonra Yeniden Refah Gölcük İlçe Başkanı Mehmet Ertürk, konuyla ilgili açıklama yaptı. Ertürk; ‘ Partimizle alakalı basında yer alan konulara istinaden bir açıklama gereği duyduk. Öncelikle şunu ifade edeyim Yeniden Refah Partisi bir dava partisidir. Küçük hesaplar yapılarak yıpratılacak zarar görecek bir parti değildir. Milletimizin teveccühü ile geleceğin iktidarı olacaktır.
Meclis üyesi listeleriyle alakalı olarak ilçe başkanlığımız   hazırlamış olduğumuz listeleri ilçe başkanımız ile birlikte saat 14.00 saatlerinde,  ilçe seçim kuruluna teslim etmiştir. İl başkanlığımız yetkinin kendisine ait olduğunu söylediği yetki ile  bizim yapmış olduğumuz listede yer değişikliği yaparak yeni bir listeyi ilçe seçim kuruluna teslim etmiştir. Bundan sonraki  yasal süreç yetkili merci ilçe seçim kurulu YSK dır. Gölcük ilçe başkanlığı olarak ilçe başkanımızla, belediye başkan adayımızla, meclis üyesi adaylarımızla ilçe teşkilatımızla tam bir uyum içeresinde, ilçemizde Yeniden Refah partisi ve milli görüş çizgisinde çalışarak  gönüllere dokunarak 31 Mart yerel seçimlerinde Milli görüş belediyeciliğini başlatmış olacağız.’ İfadelerini kullandı.

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

68 − 66 =