GÖLCÜK YENİDEN SEZER’E, EMANET

AK PARTİ GÖLCÜK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MEVCUT BAŞKAN ALİ YILDIRIM SEZER OLDU

31 Mart yerel seçimlerine doğru giderken AK Parti illerin ardından ilçe adaylarını da açıklamaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gölcük’ü, yeniden mevcut Başkan Ali Yıldırım Sezer’e, emanet etti. Sezer, Gölcük Belediye Başkan adayı oldu.

“GÖLCÜK İÇİN DURMAK YOK, YOLA DEVAM”

Başkan Sezer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleriyle yeniden Gölcük Belediye Başkan Adayı ilan edildi. Gölcük’te mevcut başkan ile AK Parti durmak yok, yola devam dedi.

 BAŞKAN SEZER’LE YOLA DEVAM

Azim, coşku ve büyük heyecanla 31 Mart yerel seçimlerine girecek olan AK Parti,  Başkan Ali Yıldırım Sezer ile seçimi kazanarak, marka değerini daha da yükseltmeyi hedefliyor.

SEZER; ‘BU BİR EMANETTİR’

Başkan Sezer, yeni dönemi için seçim,   ‘Bu bir emanettir. Başkanlık emanetini yeniden şahsıma tevdi teslim eden Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan’a ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanım Tahir Büyükakın’a, en büyük desteği Gölcük’ten vereceğiz’ ilk sözleri oldu.

 GÖLCÜK’TE CUMHUR İTTİFAKI BAŞKAN SEZER’İ KARŞILAYACAK

Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleşen ilçe belediye başkan adaylarının açıklandığı törenin ardından Gölcük’e dönecek olan başkan Ali Yıldırım Sezer, için  Gölcük AK Parti İlçe binası girişinde partililer tarafından coşkulu şekilde karşılanma hazırlanıyor.

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Kemal Yavuz, ‘Cumhur İttifakı olarak Gölcük Belediye Başkan Adayımız Ali Yıldırım Sezer’i,  karşılama programına tüm hemşehrilerimizi bugün 3 Şubat Cumartesi, Ak Parti İlçe Binası Önü, saat: 17:00’de bekliyoruz.’ İfadeleriyle tüm Gölcük halkını programa davet etti.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)