YILMAZ; ‘BAŞKAN SEZER, BUDUR DİYEBİLECEĞİ HANGİ ESERİ YAPTI GÖLCÜK’E’?

CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı Özgür Yılmaz, CHP Gölcük İlçe Başkanı Mehmet Uzuner ve ilçe yöneticileri, Gölcük Belediyesi meclis üyesi aday adayları  ile birlikte  gazetemizi ziyaret etti. CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı Özgür Yılmaz, Gölcük Belediye Başkan adayı Sezer’in, 5 yılda iki çeşme bir hamam yaptığını, 5 yıl boyunca vaat ettiklerinin %80’ini yapmadığını söyledi.

YILMAZ; ‘BAŞKAN SEZER, BUDUR DİYEBİLECEĞİ HANGİ ESERİ YAPTI GÖLCÜK’E’?

Yılmaz; ‘5 yıl boyunca yapmadıkları var başkan Ali Yıldırım Sezer’in,  yapılan İki park, iki çeşme bir hamam. Elmalı park, Narlı park ve hamam. Yaptıklarına saygı duyuyorum ama 5 yıl boyunca vaat ettiklerinin %80’ini yapmadı Başkan Sezer, şimdi 2. Beş yılda yapacağını söylüyor.

Başkan görev yaptığı 5 yıllık sürede, şehre bir eser bırakması lazım. Başkanın eseri budur diyebileceğiniz bir eser bırakmalı şehre.

Aldığı personel sayısı ile bütçenin  %52’sini personel maaşlarına harcıyor. Peki kalan bütçe ile ne yaptı?

ÖZGÜR YILMAZ, ‘BEŞ YILDA NE OLDU?’

47 yıl önceki belediye başkanı için rahmetli Süleyman Solak için hala bu şehir Sanayi Sitesini yapmıştır diyebiliyoruz. Sonra Gölcük Belediyesi’nin eski başkanı Mehmet Ellibeş için, Yeni sanayi sitesini Yalı Evleri, Eriklitepe’yi yapmıştır diyebiliyormuyuz? Evet diyoruz!

Şimdi 5 yılda ne oldu? Açık söyleyeyim muhalefet olarak Gölcük belediye Başkanına sıkıştığı her noktada kent için mecliste hep destek olduk. Ama Gölcük’e reva görülen İki park, iki çeşme bir hamam.’ İfadelerini kullandı.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

1 + 7 =