GÖLCÜK ÜLKÜ OCAKLARI MUHTARLARI ZİYARET ETTİ

Gölcük Ülkü Ocakları Başkanı Psikolog Cihan Ayten ve Yönetimi 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Bilge Saral ve yönetimini ziyaret ederek günlerini kutladılar.
Muhtarlar Günü’nü kutladılar
19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Gölcük Ülkü Ocakları Başkanı Psikolog Cihan Ayten ve yönetimi Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şube Başkanı Bilge Saral ve yönetimin ziyaret ettiler. Gerçekleştirdikleri ziyarette ilk sözü olan Gölcük Ülkü Ocakları Başkanı Psikolog Cihan Ayten, “ Muhtarlarımız bizim için çok değerlidir. Mahallesinin, mahalle sakinin derdine ilk koşan, yetkili yerlerle vatandaş arasında köprü vazifesi gören kişidir. Bu nedenle böyle kutsal bir görevi icra eden siz muhtarlarımıza verilmiş olan Muhtarlar gününüzü kutluyoruz ve bütün muhtarlarımıza başarılar diliyoruz” dedi.
Başkan Saral ve yönetimi teşekkür etti
Gölcük Ülkü Ocakları Başkanı Psikolog Cihan Ayten ve Yönetiminin gerçekleştirdiği ziyaretten ve iyi dileklerinden ötürü teşekkür eden Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Bilge Saral ve yönetimi de Gölcük Ülkü Ocakları Başkanı Psikolog Cihan Ayten ve Yönetimine çalışmalarında başarılar dilediler.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 5