MUHTARLAR ERİKLİ TEPE’DEYDİ

 

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in yönetiminde yapılan Olağan Mahalle Muhtarları Kasım Ayı toplantısı Gölcük Belediyesi Eriklitepe Tabiat Parkında gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen bu ayki toplantıya, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş, İsu Gölcük Şube Müdürü Mehmet Yaman, Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral, Köy ve Mahalle Muhtarları katılım gösterdi. Kasım ayı toplantısında mahalle muhtarları sırayla söz alarak kendi bölgelerindeki sorunları, sıkıntıları, halkın istek ve taleplerini anlatarak çözüm üretilmesi noktasında görüş belirttiler. Bunun yanısıra muhtarlar, mahalle sakinlerinin istek ve taleplerini, ihtiyaç görülen veya varsa eksiklikleri çözüme kavuşturulması adına Başkan Ellibeş’e ilettiler. Başkan Ellibeş, bu geleneği göreve başladığı günden itibaren her ay düzenli olarak devam ettirerek birlikte başarmaya devam edeceğiz. Bu birliktelik içerisinde önümüzdeki süreçte de hizmetlere ve projelere devam edeceğiz.

“MUHTARLARIMIZ BELEDİYEMİZİN MAHALLELERDEKİ TEMSİLCİLERİDİR”

Konuşmasına devam eden Başkan Ellibeş, Muhtarlarımız, mahallenin büyüğü, abisi, ablası demektir. Aynı zamanda da Belediye Başkanının dert ortağıdır. Halkın derdini bizden daha iyi bilirler. Bu anlamda zor bir görev icra eden siz muhtarlarımız, vatandaşlarımızın her sıkıntısına koşmalısınız. Biz Belediye olarak her daim sizlerin yanında olacağız. Bu çalışmaları yaparken siz değerli muhtarlarımızın da sorunlarını, fikir ve düşüncelerini dinledikten sonra yaptığımız çalışmalarla yaşadığımız kente daha iyi hizmetlerin yapılmasını hep birlikte sağlayacağız. Siz muhtarlarımızı mahallelerinizin sorunlarını ve ihtiyaçlarını belirleyip bize iletmenizden ötürü tebrik ediyorum. Sizlerin bu duyarlı davranışınız sayesinde, bir birliktelik içerisinde tüm sorunların üstesinden bundan önceki süreçlerde olduğu gibi, bundan sonra da kolayca geleceğiz. Bu ay farklı bir formatta buluşmak istedik. Belediyemizin önemli projelerinden olan Eriklitepe Tabiat parkımızda siz değerli muhtarlarımızı ağırlamak bizleri mutlu etti. Tekrardan siz değerli muhtarlarımıza hoş geldiniz demek istiyorum. Toplantıya katıldığınız için teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Ellibeş’ten sonra konuşma yapan Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral, “Bu kalabalığı görmek bizleri ciddi anlamda çok mutlu etti. Bütün köy ve muhtarlarımız ile bu toplantıda buluşmuş olmaktan mutluluk duyuyorum. Katıldığınız için teşekkür ediyorum” diyerek ardından Başkan Saral bütün Gölcük muhtarları adına şikâyet ve sorunlar dile getirildi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

22 + = 32