GÖLCÜK PAZARCILAR ODASI’NDAN TÜRKİYE’YE ÖRNEK ÇALIŞMA

 

 

 

 

 

Sağlıklı Yaşam Pazardan Geçer” sloganı ile ilçemizde kurulan pazarları gezen  Gölcük Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer, 1-7 Nisan Kanser Haftası dolayısı ile hem halkı, hem de esnafları bilgilendiren broşürler dağıttı ve o broşürleri tezgahlara bırakarak alışveriş yapan herkesin görmesi sağlandı.

 

 

 

 

Gölcük Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer yaptığı çalışmalarla adından söz ettirmeye devam ediyor. En son yapılan ise Türkiye’ye örnek bir çalışma oldu. “Sağlıklı Yaşam Pazardan Geçer” sloganı ile ilçemizde kurulan pazarları gezen Başkan Tuncer, 1-7 Nisan Kanser Haftası dolayısı ile hem halkı, hem de esnafları bilgilendiren broşüler dağıttı ve o broşüleri tezgahlara bırakarak alışveriş yapan herkesin görmesi sağlandı. “Meyve Sebze el ele kanser sana güle güle” yazan broşürlerde ayrıca tezgahlarda satılan sebze, meyvelerin cinslerine görede mesajlar iletildi. Tuncer ayrıca pazarcı esnafının güneşten etkilenmemesi içinde şapka dağıttı.

“KANSERE KARŞI YETERİNCE MEYVE VE SEBZE TÜKETMELİYİZ”

Yapılan çalışmayla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Başkan Tuncer, 1-7 Nisan Kanser Haftası münasebeti ile bir farkındalık oluşturmak istedik. Pazarlarımızda kurulan tezgahlara özel broşürler hazırladık. Sağlıklı yaşamın pazardan geçeceği düşüncesi ile taze meyve sebzelerin her türlü hastalığa iyi geldiğini belirterek, tüketilmesi gerektiğine dikkat çekti. Biliyoruz ki, meyve ve sebzeler yeterince tüketildiği zaman kanser hastalığı minimuma inecektir. Pazar esnafımıza ve bizleri ilgiyle karşılayan halkımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Bu tarz farkındalık çalışmalarımız ileri ki günlerde de sürecek” dedi. Haber: Serkan SIDAL

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

9 + 1 =