GÖLCÜK İFTARDA, NİHAVEND’TE BULUŞTU

Gölcük’ün meşhur çay bahçelerinden biri olan ve yüzlerce müdavimi bulunan Nihavend Seyir Terasının geleneksel ramazan iftarı geçtiğimiz pazartesi günü gerçekleştirildi.

Yaklaşık 500 kişinin ağırlandığı iftar adeta Gölcük’ü bir araya getirdi.

KATILIM ÇOK YOĞUNDU

Nihavend Seyir Terasının sahibi Mustafa Gürdal’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar programına katılım son derece yoğun oldu.

Tamamen kafe personellerinin hazırladığı ve ‘hazır’ hiçbir şey bulunmayan Nihavend’in iftar programı Gölcük’ü bir araya getirdi.

KATILIM YOĞUNDU

Gölcük Şirinköy’de bulunan Nihavend Çay Bahçesi’nde katılımın yoğun olduğu iftar davetinde ilçemizin tanınmış simalarının yanı sıra birçok davetli katıldı.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz, STK ve oda temsilcileri geleneksel iftarda yerlerini aldılar.

Dostlarını en iyi şekilde ağırlayan Mustafa Gürdal ve çalışanları davetlilerle yakından ilgilenirken güzel bir birliktelik sağlandı.

“KALABALIK SOFRALARIN TADI BİR BAŞKA”

Geleneksel olarak her yıl iftar programına ev sahipliği yapmaktan dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden Mustafa Gürdal, “Bu yıl iftar yemeğimize katılan tüm protokolümüze, dostlarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum,

her yıl olduğu gibi bu yılda dostlarımızla birlikte iftar yemeğinde bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kalabalık iftar sofralarının tadı bir başka, bu akşam gönlümüze de çok iyi geldi,  herkese katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 2