PAZARTESİ GÜNÜ KESİN NETLEŞECEK

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı ve Yönetimi ilçemizde çok merak edilen CHP-İYİ Parti ittifakı olacak mı? Sorusunun cevabını yanıtladı. Başkan Aynacı, Gölcük’te ittifak kararının çıkma olasılığının yüksek olduğunu ifade ederken, Pazartesi günü sorunun cevaplanacağını söyledi. Başkan Aynacı ve Yönetimi ayrıca 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Gazetecilere teşekkür plaketi takdim ederek, teşekkürlerini belirtti.

AYNACI TEŞEKKÜR ETTİ

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, ‘Bugün 10 Ocak Çalışan gazeteciler Günü. Bugün biz sizlerle bir araya gelerek, sizlerin özel gününüzü kutlamak istedik. Bizler 1,5 yıl önce partimizde çalışmalarımıza başladık. Yerel basın bizim olmazsa olmazımız. Gölcük’te yaptığımız siyasette sizler bizim yanımızda yer alıyorsunuz. 1,5 yıldır Gölcük’teyiz. Bu süre zarfında bizlere  gösterdiğiniz emeğe ve çalışmalara teşekkür ediyorum. Bizler Gölcük basınını Kocaeli çapında çok etkili ve başarılı görüyoruz’ dedi.

GÖLCÜK BASINI ÇOK DEĞERLİ

Kocatürk, ‘Yıllardır sizlerle birlikteyiz. Birlikte olmaya da devam edeceğiz. Öncelikle ben parası olmayan bir partiye bu kadar önem verdiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Ama hakikaten partimiz güçlü bir ekonomiye sahip bir parti değil. Hem ekonomik olarak getirisi olmayan hem de iktidar olmayan parti olmamıza rağmen her çağırdığınızda yanınızdayız. Sizlerin her zaman yanınızda oluyoruz. Her telefonunuzu cevaplamak için elimizden geleni yapıyoruz. Bizleri hiç bir zaman yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyoruz’ dedi

PAZARTESİ GÜNÜ NETLEŞECEK

Gündem hakkında açıklamalarda bulunan İsmail Aynacı, ‘Bizler yönetim toplantımızı gerçekleştirdik. Pazartesi günü itibariyle ittifak kararımızın son halini sizlere bildireceğiz. AK Parti adayını açıkladığında bizde çalışmalarımızı Pazartesi günü çalışmalara başlayacacağız. İttifaklar hangi ilçede olacağı Pazartesi günü itibariyle belli olacak. Haftaya kesinlikle çalışmalara başlıyoruz. Yani dananın kuyruğu Pazartesi günü kopacak. Biz burada CHP’yle olası bir işbirliğinde ciddi anlamda projelerimizi CHP’yle paylaşacağız. Bence Gölcük’te işbirliği olacağı yönünde karar çıkacaktır diye düşünüyorum. Gölcük’teki işbirliği konusunda asla sorun olmadı. Körfez’de bir sorun oldu. Bu durumda aşılacaktır. Biz ille de ittifak yapalım demiyoruz. Bu sakın yanlış anlaşılmasın. Bizim ittifak diye bir uğraşımız yok. Genel Merkezimizin kararı ne olursa bizler o karara uymak zorundayız. Bizler seçimleri kazanmamız için bizim CHP’ye, İYİ Parti’nin de CHP’ye ihtiyacı var. Süreç Pazartesi günü sona erecek. Her şey Pazartesi günü belli olacak’ diyerek açıklamalarını bitirdi.

GAZETECİLERE PLAKET

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı ve Yönetimi 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Gazetecilere teşekkür plaketi takdim etti. Basın emekçileri İYİ Parti’ye nazik düşüncelerinden ötürü teşekkür etti.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 2