Gölcük Diyaliz Merkezi yeni yerinde coşkuyla hizmete açıldı

 

 

BÖLGEYE ÖNEMLİ SAĞLIK HİZMETİ SUNACAK

Gölcük Diyaliz Merkezi, Çiftlik Mahallesi Hastane Yolu Caddesi No:12 adresine taşındı. Açılışa ilçe protokolü ve birçok davetli katılım sağladı.

Açılışa yoğun katılım sağlandı

2006 yılında Değirmendere çıkışı trafo mevkiinde açılan Dr. İbrahim Demirel’in ortağı olduğu Özel Gölcük Diyaliz Merkezi’nin yeni yeri Gölcük Çiftlik Mahallesi Hastane Yolu Caddesi No:12 adresine taşındı. Dün gerçekleştirilen açılışa CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş,  Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Devlet Hastanesi Başhekimi Yüksel Pehlevan, İlçe Sağlık Müdürü Dr. M. Sabri Medişoğlu, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri, Gölcükspor Başkanı Ahmet Şahin ve çok sayıda davetli katılım sağladı.

110 kişinin üzerinde hasta tedavi ediliyor

Toplam bin metrekarelik alana sahip olan Diyaliz Merkezi 5 kattan oluşuyor. Kurucu Müdür Dr. İbrahim Demirel ile birlikte dahiliye de 25 personel görev yapıyor. Merkezde 22 hemodiyaliz cihazı bulunuyor. Haftanın 6 günü 3 seans şeklinde 110 kişinin üzerinde hasta tedavi ediliyor.

Demirel, ‘’Modern, ferah adeta ev konforunda bu merkezi açtık’’

Açılış töreninde konuşma yapan Dr. İbrahim Demirel, “Merkezimiz 12 yıl önce 2006 yılında faaliyetine başladı. 12 yıldan beri Gölcük, Karamürsel, Başiskele bölgesindeki diyaliz hastalarına hizmet vermektedir. Diyaliz hasta sayısı maalesef gün geçtikçe artmaktadır. Bizde buna paralel olarak hastalarımızı daha iyi şartlarda daha hijyenik, daha iyi konforlu ortamlar yaratarak tedavi etmek istedik. Merkezimizde toplam 25 personel ve 3 servis aracı ile hizmet verilmektedir. Hastalarımız servis araçlarıyla evlerinden alınıp tedavi sonunda tekrar evlerine götürülmektedir. Bu sebeple modern, ferah adeta ev konforunda bu merkezi açtık. Hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Başkan Ellibeş, ‘’Gölcük Diyaliz Merkezi inşallah halkımıza sağlık dağıtacak’’

Dr. İbrahim Demirel’in konuşmalarının ardından Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “Yıllardır Gölcük’te hizmet veren tesisimiz yeni yerinde hizmet verecek. Gölcük Diyaliz Merkezi inşallah halkımıza sağlık dağıtacak. Ben bu vesileyle tüm yönetici ve çalışanlara teşekkür ediyorum. Sağlığımızın devamı olarak bu merkezi ortaya koydukları için kendilerine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaymakam Altıntaş, ‘’İnşallah Gölcük’te sağlık hizmetleri daha da iyiye gider’’

Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş yaptığı konuşmada, “Gölcük’te sağlık yatırımı yeterince iyiye gidiyor. Gölcük halkı hastalanmasın ama sağlık alanında gelişmeler de yaşanmaya devam etsin. İnşallah Gölcük’te sağlık hizmetleri daha da iyiye gider. Gölcük Diyaliz Merkezi hayırlı ve uğurlu olsun” açıklamasında bulundu.

Vekil Hürriyet, ‘’Bu tür merkezlerin ve hocalarımızın kimse eksikliğini göstermesin’’

Son olarak CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet ise, “Gölcük’e böyle bir diyaliz merkezi çok iyi oldu. Sayın Kaymakamımızın da dediği gibi ‘Kimse hastalanmasın’. Herkese güzel sağlıklar diliyorum. Bu tür merkezlerin ve hocalarımızın kimse eksikliğini göstermesin” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 88 = 96