BU SEÇİMİN KAZANANI (1) “DURMAK NEDİR BİLMEDİ”

 

 

 

 

24 Haziran seçimlerine çok az bir süre kala bazı isimler diğerlerinden daha fazla ön plana çıktı. Bu isimlerin başında da AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp yer alıyor. Alp gecesine gündüzüne katarak en çok çalışan isimlerin başında geldi. Seçimin sonucu ne olursa olsun performansı ile kazananlar listesinde yer almayı hak kazandı. 

 

 

 

 

24 Haziran’da yapılacak olan erken genel seçimlere artık sayılı günler kaldı. Pazar günü milyonlarca kişi sandık başına gidecek ve demokratik hakkını kullanacak. Hem cumhurbaşkanının hem de milletvekillerinin belirleneceği seçimlere az bir zaman kaldı. Seçim süreci öncesi ve seçim tarihi açıklandığı günden bu yana geçen yaklaşık iki aydır, hem siyasi partilerin temsilcileri hem de milletvekili adayları, sahada. Kimisi çok çalıştı, kimisi sessiz sedasız. Ama herkesin ortak bir paydası vardı, o da bağlı olduğu siyasi partiye bir oy da olsa fazla oy getirmek.

AK PARTİ SEÇİME HAZIRDI

Erken seçim tarihinin açıklanmasıyla belki de sahada hiç zorlanmayan partilerin başında AK Parti geliyor. Sistematik bir şekilde her dönem sahada olan AK Parti, bu seçimde de zorlanmadı. Eksikliklerini tamamlayan AK Partililer, bir hafta gibi bir sürede yeniden meydanlara indi. Milletvekili aday adaylarının başvurularıyla çok yoğun bir dönem geçiren partililer, sonrasında ise vatandaşların ayaklarına gitti. Seçimin açıklanmasıyla birlikte gözlerin çevrildiği bir isim de AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp oldu.

GÖREVİNİ BAŞARIYLA YERİNE GETİRDİ

İki dönemdir İlçe Başkanı olan İdris Alp, tecrübesi ve kente hakimliği ile teşkilatlarını hemen harekete geçirdi. Erken seçim tarihini açıklanmasıyla birlikte de hem yönetim kurulu üyeleriyle, hem de teşkilatıyla birlikte her gün sahada yer aldı. Ramazan ayının girmesiyle birlikte evinde hiç iftar yapamayan Alp, her gün başka bir mahalleye, köye giderek hep vatandaşların içindeydi. İftarı her akşam başka mahallede açan Alp, teravih namazını başka bir mahalle de kıldı, sonrasında da sahurunu da yine bir seçim çalışmasında yaptı. Konulara hakimliği ile partisinin çalışmalarını ve ülke gerçeklerini halka yılmadan anlattı. Hiç çalışma performansını azaltmayan Alp bizce sonuç ne olursa olsun görevini başarıyla yerine getiren isimlerin en başında oldu.

 

Bu vesile ile Gölcük Vizyon Gazetesi olarak Başkan İdris Alp’in doğumgününü kutlar ailesi ve sevdikleriyle birlikte nice mutlu yıllar dileriz… 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 13 = 16