Gölcük DEVA parti binasını açtı

Gölcük DEVA Partisi İlçe Başkanlığına ataması yapılan Sedat Yücel, Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) İlçe Başkanlığı binası açılışını yaptı İlçe Yönetimin tanıttı.

Gölcük DEVA Partisi İlçe Başkanlığına ataması yapılan Sedat Yücel Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) İlçe Başkanlığı binası açılışını yaptı İlçe Yönetimini tanıttı. Katılım yoğun oldu.

Açılışa DEVA Partisi İl Başkanı Adem Koç, DEVA Partisi Genel Merkez MYK Üyesi Ali Ufuk Yaşar, DEVA Partisi Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yücel, CHP Kocaeli İl Yöneticisi İsmet İşeri, CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, Saadet Partisi İlçe Başkanı Yaşar Yıldız, Gelecek Partisi Birim Başkan yardımcısı Köroğlu Kaya, BBP ilçe Başkanı Şahin Akpınar, TEMAD Başkanı Bekir Tülü, Gaziler Derneği başkanı Mehmet Arslan, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, DEVA Partisi İlçe Başkanları ve partililer katıldı.

İnternetten 200 kişi ben Gölcük’te çalışmak istiyorum dedi DEVA Partisi İlçe Başkanı Sedat Yücel “Siyasi partiler tabela Partisi oldu deniyor zaman zaman. Ülkenin yönetimine Talip oluyorum diye ortaya çıkan yine Türk siyasi hayatında Ali Babacan’ın önderliğini yapmış olduğu DEVA Partisi kurulmuş oldu. Teşkilatlanma çalışmalarını yapan Kocaeli İl başkanımız  il yönetim kurulu üyelerimiz Genel merkezimiz Ali Babacan’ın yanında Gölcük İlçe Başkanlığı görevine beni layık gördüler.

Ben emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum teşekkürler ediyorum. İl başkanımızın hızı ve coşkusu ile bizde çalışmalarımızı aynı hızda İlçe Başkanlığı görevine atandıktan sonra gördük ki başkanımız Genel merkeze Gölcük’ten 200 yakın kişi internet üzerinden Ben Gölcük ilçesinde görev almak istiyorum talebini iletmiştir. Bizden önce il yönetim kurulu oluştuğu için kurulundaki arkadaşlarımız Gölcük’deki isimlerle yüz yüze çok az kısımla da telefon üzerinden görüşmeler yapmış. Ben de çalışmalarımı yürütürken esas üzerine arkadaşlarından irtibat kurmaya çalıştım ve tabi geçmişte bizim de bir siyasi hayatımız va 45 yıl üzerinde. Bu şehirde yaşadık. Memuriyet yaptım. Siyaset yaptık ticaret yaptık tanıdığımız kişiler üzerine bizim de kendimizin tasarrufu

elbette oldu. 15 kişilik yönetim oluşması gerekiyordu ve bizde bu güzel isimler içerisinden 15 kişiyi yedeklerimizle birlikte oluşturduk. Hedefimize giderken Siyaset yaparken bizim genel merkezimizin politikalarını iyi anlatmaya çalışacağız kimseyi ötekileştirmeyeceğiz bozmayacağım etik davranışların dışı da

çıkmayacağız. Hepiniz açılışımıza hoş geldiniz” dedi.

Yönetimlerimize ciddi talep var

Programda konuşan DEVA Partisi İl Başkanı Adem Koç, “DEVA Partisi iktidar olacaktır. Tüm ilçe başkanlarımızı atadık. Dün itibariyle 7 ilçe yönetimi oluştu. takvimine de akabinde başlamış olduk. DEVA Partisi özveriyle çalışmalarını sürdürmektedir. Yönetim kurulundan arkadaşlarımız çalışmalarını gerçekleştiriyorlar. 1200 civarında gönüllü arkadaşımız değerlendirildi. İlçe yönetimlerinin oluşumunda ilçe başkanlarıyla birlikte il yöneticilerimiz yoğun mesai harcadı. Yönetimlerimize ciddi sayıda başvurular var. Ciddi talep var, ilk tüzük tadilatında yönetim üyesi sayıları artmalı. İlçe binamız hayırlı olsun.

Burada demokrasiyi, özgürlüğü savunacağız. Bu kapı gençlerin kapısı olacak. Bu ülke birilerinin değil, hepimizin ülkesidir. Türkiye 1’den

büyüktür arkadaşlar” dedi.

 

Türkiye’nin üretici markası

Medikal Cihazlar ve Alarm Panelleri için Telefon Arama Modülleri Bizim en ufak bir endişemiz yok Koç’un ardından kürsüye gelen DEVA Partisi Genel Merkez MYK Üyesi Ali Ufuk Yaşar, “Burada ciddi bir samimiyet var. 94 kurucu üyeden biriyim. Kongre safhalarına geçtik. Ayın 24’ünden sonra 4 ilçemizde de kongrelerimizi yapacağız. Sedat beyin emeğine sağlık. Kendisi bir ağabey olarak hareket etti. Burası Donanmamızın en kuvvetli olduğu yer. Gölcük dediğinizde burayı bilmeyen yoktur. DEVA Partisi tabela partisi olacak dediler. 74 ilde örgütlendi DEVA Partisi. Aralık başında 1’nci olağan genel kurulumuzu yapacağız. Bu laa anlatılacak şey değil. Birçok insanın yüz yüze görüşemediği bir zamanda 7 ayda bu noktaya geldik. Bu aslında DEVA’ya olan ihtiyacı gösteriyor. Ben böyle bir samimiyeti hiçbir siyasi partide görmedim. Bizim en ufak bir endişemiz yok” diye konuştu.

 

İşte Gölcük DEVA Partisi yönetimi;

1- Sedat YÜCEL

2- Tolga BELKIS

3- Ahmet EkŞİ

4- Zeliha Nuray OKSAY

5- Av Sadun BARAN

6- Av Tarık SAĞLAM

7- Nuh ÇELİK

8- Ersen BİLİR

9- Volkan KESKİNOĞLU

10- Ülkü BAL

11- Sezer GEMİCİ

12- Soner ÇETİNKAYA

13- Selma ÇOKER

14- Filiz DÖNMEZ

15- Murat USTA

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

8 + 1 =