iyilik yapmak isterken canından oldu!

Kartepe Uzunbey Mahallesinde edinilen bilgilere göre  komşularından birine ait olduğunu düşündüğü bir ineği sokakta bir yere bağlamak isterken, ineğin hareketi ile yere düşerek başını çarpan kişi kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Akartepe sakinlerinden emekli çiftçi Mustafa Yetimaslan (74) bir ineğin kendi ikametine doğru geldiğini gördü.  İneğin komşularından birinin olduğunu ve sahibine fark ettirmeden kaçmış olabileceğini düşünen Yetimaslan, ineği durdurup sahibi gelene kadar sokak üzerinde bir yere bağlamak istedi. Ancak, huysuzlaşan ve Yetimaslan’ın elinden kaçmaya çalışan ineğin yaptığı sert hareket  74 yaşında ki  Mustafa Yetimaslan yere düşerek başını zemine çarptı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri  Mustafa Yetimaslan’ı hastaneye kaldırdı.  Yetimaslan, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Çarpma esnasında beyin kanaması geçirdiği belirlendi. Evli ve 7 çocuk babası olduğu öğrenilen yaşlı adamın cenazesi tamamlanan işlemlerinin ardından Kartepe Uzunbey Camii’nde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Uzunbey Mezarlığında toprağa verildi.

Gölcük Vizyon, Mustafa Yetimaslan’a Allah’tan rahmet, acılı ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

58 − 53 =