KATLİAMDAN SONRA AİLENİN İDDİALARI

Gebze’de kırmızı ışıkta beklerken 30 el ateş edilen  kuzenler Tuğçe Temiz ile Emine Çöp’ün yakınları Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılarak yardım istedi.

Gebze’de öldürülen iki kuzenin yakınları, bugün ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılarak yardım istedi. Edinilen bilgilere göre; Gebze Beylikbağı Mahallesi’ndeki ışıklarda geçtiğimiz Pazar gecesi 04.00 sıralarında bekleyen araca silahlı saldırı düzenlendi. Silahlı saldırıda araç içerisinde bulunan kuzen olan 26 yaşındaki Emine Çöp ile 22 yaşındaki Tuğçe Temiz vücutlarına isabet eden kurşunlar kuzenlerden birini olay yerinde, diğer kuzen ise kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

“SAPLANTILI AŞIK”

Kızlarını kaybeden aile  ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılarak yardım istedi. Aile sebebi ile ilgili saplantılı bir aşık olduğunu öne sürdü. İddialara göre; Tuğçe Temiz ile Emine Çöp’ün yine aynı yaşlarda olan Yağmur isimli bir kuzenleri daha vardı. Yağmur, erkek arkadaşıyla anlaşamamış ve ayrılmıştı. Bu ayrılıktan ise saplantılı aşık öldürülen Emine Çöp’ü sorumlu tutuyordu. Cinayetin de bu nedenle işlenmiş olabileceği iddia ediliyor. Silahlı saldırıda araca ise 30 kurşun isabet ettiği belirlenmişti.

“PUSU KURMUŞLAR”

Aile Müge Anlı ile Tatlı Sert programında “Bizim kimseyle husumetimiz yoktu. Emine’nin iki tane çocuğu vardı, kendisi aynı zamanda çalışıyor. Olay günü üç kuzen birlikte hem kahve içmek hem de Yağmur’a araba kullanmayı öğretmek için buluştular. Hatta o arabayı da kiraladılar. Hep birlikte kahve içmişler. Sonrasında Emine, diğer kuzeni Yağmur’u eve bırakmış. İki kuzen de evlerine dönerken bu pusuyu kurmuşlar. Zaten Yağmur’un eski erkek arkadaşı Emine’yi tehdit de ediyormuş” ifadelerini kullandı. Gören ve tanık olanların bizlere yardımcı olmalarını istiyoruz diyerek yardım istediler.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 3 = 6