GÖLCÜK BELEDİYESİ’NDEN ÖNEMLİ ÇAĞRI

 

Temizlikle ilgili yaşanan sorunlara daha hızlı müdahale etmek için “Alo Temizlik Hattı” kurduklarını belirten Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “Hemşehrilerimiz Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan 411 00 10  numaralı telefonu katı atıklarını aldırmak için arayabilir” dedi.

 

 

 

 

 

Gölcük Belediyesi, çevreye ve geleceğe yönelik yatırım projelerini sürdürüyor. Çevreyi temiz tutmanın sadece çöp toplamaktan ibaret olmadığının bilincinde olan Gölcük Belediyesi, çevre temizliği konusunda Gölcük halkı ile birlikte hareket ederek temizlik bilincini yaygınlaştırmayı amaçlıyor.

KATI ATIKLARINIZ İÇİN 411 00 10 NOLU TELEFONU  ARAYINIZ

Vatandaşlarımızın günlük yaşamında kaçınılmaz olarak oluşturduğu katı atıkların (Çekyat, Koltuk, tadilat malzemeleri vb. ) düzenli aralıklarla ve uygun zaman dilimleri içerisinde toplanması çalışma alanlarımızdan birtanesidir. Katı atıklar sokak ve caddelere çıkarmadan önce rahat ve düzenli alınabilmesi için çuvallanması ve sağlam poşetlerde ekiplerimizin kaldırabileceği ağırlıkta doldurulması gerekmektedir.  Bu işlemlerden sonra 411 00 10 Alo Atık Servisini arayan vatandaşlara gerekli yardım yapılacaktır. İnşaat faaliyetleri sonucu oluşan atıkların Belediye Meclisi’nin belirlediği ücret doğrultusunda kaldırılmasını kapsar.

ALO TEMİZLİK HATTI KURULDU

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü; katı atık toplama araçları ve bu araçlarda görev alan eğitilmiş temizlik elemanları ile Gölcük halkının sağlıklı koşullarda yaşamasına katkıda bulunmakta ve çevre temizliğini sağlamaktadır. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Temizlik İşleri personelinin yaptığı çalışmalarda Gölcük halkı ile el ele vererek çalıştığını söyledi. Temizlikle ilgili yaşanan sorunlara daha hızlı müdahale etmek için “Alo Temizlik Hattı” kurduklarını belirten Başkan Ellibeş, “Hemşehrilerimiz Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan 411 00 10  numaralı Alo Temizlik Hattını, arayarak sokak ve caddelerin temizliği, evsel katı atıkların toplanması, ambalaj atıkları, katı atıklar, bitkisel atık yağlar, atık piller ile ilgili istek ve şikayetlerini bizlere doğrudan bildirebilecekler. İstek ve şikayetlere en kısa sürede çözüm bulup hemşehrilerimizi çözümler konusunda bilgilendireceğiz” dedi.

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 2 = 1