GÖLCÜK BELEDİYESİ’NDEN İKİ BÖLGE PARKI DAHA

 

 

 

 

 

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Çiftlik Mahallesi ile Piyalepaşa Mahallesi’nde yapımları düşünülen bölge parklarının yerlerini incelemek amacıyla iki mahallede park yapılacak noktaları gezdi. Başkan Ellibeş, halkın bölge parklarını oldukça beğendiğini dile getirdi ve her mahalleye bölge parkı projelerimiz sürecek” ifadelerini kullandı.  

 

 

 

 

 

İlçemizin belli noktalarına, geride bıraktığımız dönemlerde bölge parkları yapılarak halkın dinlenebileceği, çocukların oyun oynayabileceği oldukça büyük alanlar inşa edildi. Yapılan bölge parkları, mahallelerin park konusundaki ihtiyaçlarını büyük oranda giderdi. Son olarak Cumhuriyet Meydanı içerisinde de bölge parkının yapılıyor oluşu, halkın bu tür alanlara göstermiş olduğu ilgiyi de gözler önüne seriyor. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, bu kapsamda Çiftlik ve Piyalepaşa Mahallelerinde bölge parkı yapılması düşünülen alanlarda incelemelerde bulundu.

 

“HALKIMIZDAN GELEN TALEPLERE ÖNEM VERİYORUZ”

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş gazetemize yaptığı açıklamada, Çiftlik Mahallesi ile Piyalepaşa Mahallesi sınırları içerisinde yapılacak bölge parkı alanlarına yaptığı incelemelerde, projeler hakkında yetkililerden bilgiler aldı. Yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Ellibeş, “Bölge parkların yapımına devam ediyoruz. Yapılan her bölge parkı o bölgedeki insanlarımızın ve çocuklarımızın çok ciddi olarak kullandığı parklar haline geldi. Çiftlik mahallesinde 2 dönüm arazi üzerine bölge parkı yapımına başladık. Allah nasip ederse Ramazan Bayramı’ndan önce hizmete açmayı planlıyoruz. Ayrıca Piyalepaşa mahallemizde de 1700 metrekare üzerine yeni bir bölge parkı çalışmasına başlamış bulunuyoruz. Çiftlik ve Piyalepaşa mahalle sakinleri de bu parklar yapıldıktan sonra dinlenebilecek, vakit geçirecek oldukça güzel parklara sahip olacak. Çalışmaları yerinde inceleyerek alanlarda nelerin yapılabileceğini de böylelikle görmüş oluyoruz” dedi.

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 6