Gölcük Ilıca’da buluşuyor

Gölcük Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği Başkanı Lütfü Yılmaz, Gölcük ailesini 8 Aralık 2019 Pazar günü Yazlık Ilıca’da buluşturacak etkinliğe imza atacaklarını belirtti.

Başkan Yılmaz, ‘Yoğun geçen bir yılın sonuna yaklaştığımız bugünlerde siz değerli basın emekçilerinin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki başarıları, düzeyli ve kıymetli çalışmalarınızla kamuoyunu aydınlatmadaki samimiyetinizi takdirle takip ediyoruz. Biz Gölcük’ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği olarak 15 yıldır faaliyetlerimizi sürdüren bir sivil toplum kuruluşuyuz ve yılda bir kere bir araya getirmeye çalıştığımız Gölcük ailesini yine 8 Aralık 2019 Pazar günü saat 10.30’da Gölcük’ümüzün nezih mekânlarından Gölcük Belediyesi Yazlık Ilıcasında buluşturmak için tertip ettiğimiz etkinlikle bir araya getirmek istiyoruz.

Tüm Gölcüklü hemşerilerimizi bu aile fotoğrafı içerisinde görmekten büyük mutluluk duyacağımızı siz değerli basınımız aracılığıyla kamuoyu ile paylaşmak isteriz. Çalışmalarınızda başarılar diler etkinliğimize katımınızı bekleriz’ dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

98 − = 93