GÖLCÜK BELEDİYESİ GELİR MÜDÜRLÜĞÜNDEN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Gölcük Belediyesi, belediyelere ödenmesi gereken 2018 yılı emlak ve çevre temizlik vergisi 2. taksit ödemelerinin son gününün 30 Kasım olduğunu hatırlattı. Belediye, mükelleflerin faiz yüküyle karşılaşmaması için vergilerini zamanında ödemeleri konusunda çağrıda bulundu.

Gölcük Belediyesi, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ödemesi gereken mükelleflerine, 2018 yılı 2. taksiti son ödeme gününün 30 Kasım 2018 tarihi olduğunu bildirdi. Belediyelere ödenen emlak ve çevre temizlik vergilerinde vatandaşların faizle karşılaşmaması için vergilerini belirtilen tarihi kaçırmadan ödemeleri çağrısında bulunan Gölcük Belediyesi, vatandaşlara üç yolla ödeme imkanı sunulduğunu duyurdu.

7 AYRI NOKTADAN ÖDEME KOLAYLIĞI

Gölcük Belediyesi, vergilerini ödeyecek vatandaşlara hafta içi mesai saatlerinde 7 farklı noktada, internet üzerinden ve bankalar aracılığıyla ödeme yapma kolaylığı sağlıyor. Vatandaşlar, Gölcük Belediye Başkanlığı Gelir Müdürlüğü veznelerinde ve Değirmendere, Ulaşlı, Halıdere, İhsaniye, Hisareyn ve Yazlık Ek Hizmet Binası veznelerinden de ödemelerini yapabilecekler. Vakıfbank Gölcük şubesinde vergilerini ödeyebilecek Gölcük’lü mükellefler, belediyenin resmi internet sayfasında www.golcuk.bel.tr internet adresinden E- belediye => online tahsilat => sicil no yada Tc no ile tahsilat, sekmelerinden de ödemelerini gerçekleştirebiliyorlar. İrtibat tel: 0 262 414 45 85 dahili 190-191-197

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

66 + = 74