Değirmenderespor top başı yaptı

Bölgesel Amatör (Bal) liginde İlçemizi temsil edecek olan Değirmenderespor top başı yaparak idmanlara başladı.

Bölgesel Amatör (Bal) liginde İlçemizi temsil edecek olan Değirmenderespor kendi sahasında teknik heyet ve futbolcuların toplanması ve büyük bir katılımla sezon hazırlıklarına başladılar.

Bölgesel Amatör (BAL) liginde mücadele verecek olan Değirmenderespor ilk idmanına çıkarken idman öncesinde Kulüp Başkanı Severcan Kara ve yönetimi ile birlikte Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer siyasi parti ilçe Başkan ve yöneticilerin yanı sıra futbol severler katıldılar.

HAYIRLI OLSUN

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut “2020-2021 sezonu 17 Nisan’da başlıyor İlçemiz adına Bal liginde ilk mücadeleyi verecek olan siz Değirmenderespor’a başarılar diliyorum, ligde kazasız belasız bir lig geçirmenizi diliyorum” dedi.

YENİ LİG YENİ SAHA HAYIRLI OLSUN

Daha sonra Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer idmanda Teknik Heyet ve futbolculara idman öncesinde şunları dile getirdi Sezer “2020-2021 ligi hepimize hayırlı olsun yeni saha yeni bir lig, bu ligde tüm teknik heyeti yöneticileri ve futbolcularımıza kazasız belasız bir lig diliyorum hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

TAKIMA BÜYÜK DESTEK

Değirmenderespor lig hazırlıklarına başlarken ilk idmana çıktılar, idmana katılan başta kulüp Başkanı Severcan Kara ve yönetimin yanı sıra takıma büyük destek olmak üzere katılım sağlanırken Değirmenderespor Teknik heyeti ise Teknik Direktör Metin Peken yardımcıları ise Osman Kaba, Salih Arslan Masör Gökhan Polat, Malzemeci Engin Doğan tarafında liglere en iyi bir şekilde hazırlanacaklar.

Bal Liginde mücadele edecek olan Değirmenderespor’un iç transferinde şu futbolcular bulunuyor Sezgin Bektaş, İbrahim Gürel, İlker Acar, Yusuf Duru, Çağatay Güner, Oğulcan Demir, Hamza Uzuner, Tolunay Bekçi, Ali Aldırmaz, Emirhan Koç, Yakup Karabulut, Kerem Tokgöz, Murat Yıldız.

Dış Transferler Mustafa Can Cap, Emre Kürküt, Ahmet Yıldırım, Ahmet Demirbaş, Gökalp Çakan, Abdulsamet Öngürer, Faruk Bahar, Hasan Can Katılmış, Bedirhan Bahar, Mehmet Kaymak

Denenmeye gelen futbolcular

Mert Kuzu, Galip, Tayyip, Mustafa, Erkan Develi denenmek üzere idmanlara çıktılar.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

46 − = 37