GÖLCÜK AİLE KONAK DEV İFTARA HAZIRLANIYOR

İhsaniye’de hizmet veren Aile Konak Hastanesi, bu yıl beşincisini düzenleyeceği iftarı 29 Mayıs Çarşamba günü gerçekleşecek halk ile birlikte olacaklar.

Gölcük’te hizmet veren Aile Konak Hastanesi geleneksel hale getirdiği organizasyonlarıyla adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Her yıl gelenekselleşen ve yaklaşık iki bin kişinin katılım gösterdiği halk iftarına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Aile Konak Hastanesi İdari Direktörü Dr. Şahin Talus, “Bizi bu günlere taşıyan değerli halkımızı hastanemizin önünde düzenlediğimiz dev iftar programında ağırlamaktan onur duyacağınız” dedi ve “Aile Konak Hastanesi ve Aile Tıp Merkezi’ni bugünlere taşıyarak, beş yıldır yükselen başarı grafiğimizde en büyük katkı kuşkusuz halkımızındır” diyerek herkesi iftar programına davet etti.

Gölcük Aile Konak Hastanesi’nin düzenleyeceği beşinci geleneksel halk iftarı organizasyonuna halkın yanı sıra protokolden de yoğun katılım bekleniyor. Tüm iftar organizasyonunu tüm hastane personelinin üstlendiği iftar programında, Aile Konak Hastanesi önü, 29 Mayıs Çarşamba günü trafiğe kapatılarak, ulaşım farklı noktalardan hizmet verecek.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 36 = 41