ALTINTAŞ VE ELLİBEŞ’E ANLAMLI VEDA

Kısa adı GÖLASDER olan, Gölcük Emniyet ve Asayiş Hizmetleri Yağma ve Yaşatma Derneği Başkanı Naim Gürel, 15 yıl Gölcük Belediye Başkanlığı yapan ve bir daha aday olmayan Mehmet Ellibeş ve görev süresi 22 Mart’ta dolacak olan, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş onuruna, Wellborn Otel’de bir veda kahvaltısı verdi.

ALTINTAŞ VE ELLİBEŞ’E VEDA EDİLDİ

GÖLASDER Başkanı Naim Gürel’in Başiskele Wellborn Otel’de Kaymakam Mustafa Altıntaş ve Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş onuruna verdiği veda Kahvaltısına, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Ökkes Alpaslan Karcı, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, Tersane Komutanı Tuğamiral Aydın Eken, Gölcük Merkez Komutanı Albay Uğur Çelikten, İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Burçak Kırca, Kocaeli eski Vali Yardımcısı ve Gölcük Kaymakamı Mustafa Pekdemir, Gölcük eski İlçe Emniyet Müdürü İsa Bişiren, AK Parti Belediye Başkan Adayı Av. Ali Yıldırım Sezer, CHP Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Yüksel Pehlevan, İlçe Nüfus Müdürü Aysun Dinç, Sosyal Hizmetler İlçe Müdürü Ömür Göksel ve GÖLASDER üyeleri katıldı.

GÜREL’DEN KAYMAKAM VE BAŞKANA TEŞEKKÜR

Kahvaltının sonunda, konuklara hitaben bir teşekkür konuşması yapan, GÖLASDER Başkanı Naim Gürel, ilçemizde 15 yıl boyunca Gölcük Belediye Başkanı olarak görev yapan Mehmet Ellibeş’e ve  görev süresi 22 Mart’ta dolacak olan, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş’a ilçemize verdikleri hizmetten dolayı teşekkür ederek, bundan sonraki yaşamlarında başarılar diledi.

KAYMAKAM ALTINTAŞ HELALLIK İSTEDİ

Dernek Başkanı Gürel’in ardından söz alan Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük’te yaklaşık 27 aydır görev yaptığının altını çizerek, bu süre içinde başta Dernek Başkanı Naim Gürel ve dernek üyelerinin büyük bir teveccühünü gördüğünü ifade ederek, “Gerçekten sizler gölcük için büyük bir şanssınız. İyi ki varsınız. Gölcük’te güzel anılarım oldu. Bu süre zarfı içinde, şahsıma göstermiş olduğunuz yakın ilgi ve alakaya çok teşekkür ediyorum. Ben buradan gidecem ama gönlüm burada kalacak. Hepiniz hakkınızı helal edin” dedi.

ELŞLİBEŞ “HAKKINIZI HELAL EDİN”

Kaymakam Altıntaş’tan sonra söz alan Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “15 yıllık görev sürem boyunca Başkanlığını Naim Beyin yaptığı GÖLASDER ile hep iyi ilişkiler içinde olduk. Gerçekten derneğimiz sayesinde, Gölcük Emniyetine büyük ve önemli katkılarımız oldu. Bu nedenle başta dernek başkanımız Naim bey olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Görev sürem bittikten sonra da sizlerle birlikte olmaya devam edeceğim. Ben bu kahvaltıyı organize eden ve bizleri onurlandıran Başkanı Naim Gürel ve dernek üyelerine teşekkür ediyorum. Ben hakkımı helal ettim, sizlerde bana hakkınız helal edin” diyerek, konuşmasını sonlandırdı.

ALTINTAŞ VE GÜREL’E VEDA PLAKETİ

Konuşmaların ardından dernek başkanı Naim Gürel’in Eltıntaş ve Ellibeş onuruna hazırlattığı plaketler takdim edildi. Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in plaketini, Kocaeli İl Emniyet Müdürü Necati Denizci takdim ederken, Kaymakam Altıntaş’ın plaketini ise Tersane Komutanı Tuğamiral Aydın Eken Takdim etti. Veda kahvaltısı, günün anısına toplu olarak çektirilen fotoğraf ile son buldu. HABER: Soner GÜLEZER-Nazlı ER

????????????????????????????????????

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

70 + = 77