GIDA YARDIMLARI DEVAM EDİYOR

2003 yılında Gölcük Donanma mahallesinde kurulan Gölcük Dost Eli yardımlaşma derneği, ihtiyaç sahiplerine gıda yardımlarına devam ediyor.

Gölcük Dosteli Yardımlaşma Derneği Başkanı Nejdet Öztürk ve yönetimi tarafından 2003 yılından bu yana Gölcük’te derneğe kayıtlı yaklaşık 150 aileye düzenli olarak her ay gıda yardımları yapılıyor.

Ailede çalışan olmayacak Dost Eli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Necdet Öztürk ve Hakan Can gazetemize çarpıcı açıklamalarda bulundu. Başkan Öztürk;2003 yılında kurduğumuz dernek 47 üyeden oluşuyor. Yardıma muhtaç 1408 aileden 250- 300 civarı aileye yardım yapıyoruz. Dost Eli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinden yardım alabilmek için şartlarımız var.

1- Evde emekli maaşı olmayacak

2- Evde çalışan olmayacak

3- Ailede çalışabilecek durumda erkek olmayacak. Bu şartları taşıyan herkese

yardımda bulunuyoruz.

Dost El Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 2 ayda bir 150 TL´lik Gıda yardımı yaparak insanlara katkıda bulunuyor. Kullanılmamış yeni elbiseler alarak yardımda bulunduğumuz aileler var. Gölcük Dost Eli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak kalıcı bir eser olsun dedik ve Donanma Mahallesi Atatürk Bulvarı no:9 da 603 metrekare arsa aldık. Yardımsever vatandaşların katkılarıyla 36 hisseli olan arsamızın tapusunu aldık, proje çizdirdik, inşaat aşamasına geldik.”  Dedi. HABER: Soner GÜLEZER

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

42 − 37 =