Genel Sekreter Gündoğdu, Başiskele’deki projeleri gözden geçirdi

Genel Sekreter Balamir Gündoğdu, Başiskele’de yapılacak projeleri gözden geçirmek üzere Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü ile bir araya geldi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, Başiskele ilçesinde hayata geçirilecek projeleri görüşmek için Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü ile bir araya geldi. Görüşmede Kocaeli genelinde vatandaşların refahı için hizmetlerin süreceğinin altını çizen Genel Sekreter Gündoğdu, toplantı sonunda Başkan Özlü ile birlikte ilçede yapılan ve yapılmakta olan projeleri ziyaret etti.

İLÇEDE YAPILACAK PROJELER KONUŞULDU

Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs ile mücadele çalışmalarını sürdürürken Kocaeli’deki tüm ilçelerde vatandaşların hizmetine sunulacak projeleri de gerçekleştirmeyi ihmal etmiyor. Genel Sekreter Gündoğdu bu doğrultuda Başiskele ilçesinde yapılacak çalışmaları gözden geçirmek üzere Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü ile bir araya geldi. İlçe Belediyesi Hizmet Binası’nda gerçekleşen toplantıda Genel Sekreter Yardımcıları Gökmen Mengüç ve Mustafa Altay da hazır bulundu.

“VATANDAŞLARIN REFAHI İÇİN HİZMETLERİMİZ SÜRECEK”

Toplantıda önümüzdeki dönem içinde Başiskele’de yaşayan vatandaşların hizmetine sunulacak projeleri ayrıntıları ile görüşen Genel Sekreter Gündoğdu, hayata geçirilecek çalışmaların hız kesmeden süreceğini ifade etti. Kocaeli genelinde vatandaşların refahı için hizmetlerin süreceğinin altını da çizen Genel Sekreter Gündoğdu, toplantı sonunda Başkan Özlü ile birlikte Başiskele’de yapılan projeleri gezdi. Gezi sırasında Gündoğdu, esnafları da ziyaret edip hayırlı işler diledi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 43 = 44