GENÇLİK HAREKETİN’DE HIZ KESMİYOR

Gölcük Yeniden Refah partisi Başkanvekili ve Teşkilat Başkanı Yasin ALP,  İlçe Gençlik Kolları Başkanı Enes DOĞANER ile birlikte Ulaşlı Mahalle Gençliği ile bir araya geldi. Milli Görüş gençliğinin projelerinin ve hedeflerinin değerlendirildiği toplantıya, Yeniden Refah partisi Ulaşlı Mahalle Temsilcisi Cihat ÇAM ev sahipliği yaptı.

İlçe gençlik kolları başkanı Doğaner; Refah partisinin 1986 yılında ilk yerel zaferini kazandığı yerlerden olan Ulaşlı da Milli Görüş heyecanı hiçbir zaman sönmedi sönmeyecek. En kısa zamanda tüm mahallelerimizde gençlik yapılarını tamamlayacağız. Ulaşlı bu anlamda en önde mahallelerimizden, kendilerine teşekkür ediyoruz. Önümüzde ki günlerde görevlendirmeleri netleştireceğiz dedi.

İlçe Başkanvekili-Teşkilat Başkanı Yasin ALP; Milli Görüş her zaman bir gençlik hareketi olmuştur. Türk siyasetinin en Milli ve yerli okulu Milli Görüşün adresi Yeniden Refah partisidir. Siyasette en fazla gençlere yer veren zihniyet Milli Görüş ve Yeniden Refah partisidir. Teşkilat Çalışmalarımızda en büyük hassasiyetimiz Gençler ve hanımlardır. İfadelerine yer verdi.

Ulaşlı Mahalle temsilcisi Cihat ÇAM; Gençlerimiz teşkilatımızın kalbidir. Onları Ahlak ve Maneviyat ekseninde yetiştirip Devletimize, Milletimize kazandıracağız. Ulaşlı’mız köklü örnekliğini her daim devam ettirecektir. Bugüne kadar gerek Ulaşlı da gerek Gölcük İlçemizde bize desteklerini esirgemeyen gençlerimize, büyüklerimize çok teşekkür ederiz. Yeniden Refah iktidarı milletimizin tüm güzel hasletlerine kavuşturacak yegâne siyasi harekettir. İlçe Teşkilat başkanımıza ve Gençlik kolları başkanımıza gösterdikleri ilgiden teşekkür ederiz, diyerek sözlerini tamamladı. Yasin ALP ve Enes DOĞANER Mahalle temsilcisi Cihat ÇAM’A misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

4 + 1 =