‘’Gençlerimize güveniyoruz, ülkemizi yüceltecekler’’

Başkan Karaosmanoğlu, “Bizim vatan-millet düşmanlarına, vandallara ve sokak çetelerine kaptıracak tek bir gencimiz, çocuğumuz yoktur” şeklinde konuştu.

 

‘’Gençlerimize güveniyoruz, ülkemizi yüceltecekler’’

 

Türk Dünyası Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Çayırova Ertuğrul Kurdoğlu Anadolu Lisesi Müdürü Ekrem İbiş ve okul aile birliğinin yanı sıra Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan ile beraberindeki heyeti makamında konuk etti. Birlikteliklerde gençlere yapılan yatırımlarda Kocaeli’nin örnek bir kent olduğunu belirten Başkan Karaosmanoğlu, “İlim ve hikmet arayışında olan bir gençlik için yatırımlarımızı hayata geçirdik. Onlar için projeler ürettik. Gelecek demek gençler demektir. Gençlerimize güveniyoruz, ülkemizi onlar yüceltecek” dedi.

 

“HER DAİM DOĞRUDAN VE ÜLKE SEVDASININ TARAFINDA OLSUN”

Eğitimin ve eğitimcinin öneminden bahseden Başkan Karaosmanoğlu, gençlerden de aklını kiraya vermemesi gereğini de hatırlatarak, “Büyükşehir Belediyesi olarak öyle bir gençlik arzuladık ki hangi görüşe mensup olursa olsun, hangi fikri savunursa savunsun okusun, araştırsın, sorgulasın ve aklını asla kiraya vermesin. Her daim doğrudan ve ülke sevdasının tarafında olsun. Büyük ve güçlü Türkiye gençlerimizin omuzlarında yükselecek” şeklinde konuştu.

 

“KAPTIRACAK TEK BİR GENCİMİZ, ÇOCUĞUMUZ YOKTUR”

Gençlerimizin içinden dünya çapında edebiyatçılar, sanatçılar, müzisyenler, sporcular, matematikçiler, kimyacılar, doktorlar, mühendisler ve nice bilim insanları çıkacak vurgusu yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Bizim vatan-millet düşmanlarına, vandallara ve sokak çetelerine kaptıracak tek bir gencimiz, çocuğumuz yoktur. Bunun için Bilgi Evleri, Akademi Liseleri, Gençlik Kamplarını, Akademi Üniversiteleri ve daha nice projeleri hayata geçiriyoruz. İnşallah 15 yıldır ortaya koyduğumuz bu projeler artarak devam edecek” diyerek sözlerini tamamladı. Ziyaretler yapılan görüş alışverişin ardından sona erdi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 80 = 90