Genç Mali Müşavire mesleğin ilk yılında plaket

Gölcük’ün en genç Mali müşavirlerinden  Berkay Şenol mesleki yılının en zirve döneminde plaket almanın gururunu yaşıyor. Bu mesleğe gönül verenlerden olmanın ayrıcalığını taşıyor.

2020-2021 yıllarında bir çok ilklere imza atsa da mesleğin çekirdeğinden yetişmiş olup bu branşa yıllarını veren merhum Bağımsız Denetmen Mali müşavir Sadettin Şenol (babası)’dan el almış, doğar doğmaz kendini bu mesleğin içinde bulmuştur. Kardeşi Giray Şenol ile çıktığı bu yolculukta hedeflerini ve güvenini zirveye çıkarmıştır.

Şenol mesleğinde yüksek lisans yapan örnek mali müşavirlerden olup topluma örnek bir insan olma yolunda ilerlemektedir. Alanı her ne kadar finans olsa da parayı daima bir araç saymış gönül güzelliği ve yardımseverliği ile ihtiyacı olan herkesin yaşam koçu olma yolunda çok yol kat etmiştir.

Birçok başarıyla kendini kanıtlamış fakat etik bulmadığı için bunu gizli tutmuştur. Değerli Üstatlarına her zaman saygı duymuş Onlara değer vermiştir. Devlet aşığı olduğu günümüz değerlerinde en büyük ilkeyi ve rehberliği yine güvendiği devletinde bulmuştur. Çünkü muhtaç olunan kudretin nerden geldiğini iyi bilmektedir. Plaketi aldığında ağzından şu sözler dökülmüştür. “Ben Berkay Şenol olarak Devletime ve milletime yarınlarıma çok şey borçluyum Yaptığım ve yapabileceğim her şeyi laiki ile yapmak boynumun borcu plaketi bana verenlere ve layık görenlere minnettarım” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

39 + = 43