GAZİ VE ŞEHİT AİLELERİNİ YALI’DA İFTARDA AĞIRLADI

 

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, her yıl olduğu gibi bu yılda Değirmendere Yalı Evlerinde gerçekleştirilen İftar yemeğinde Şehit Aileleri ve Gazileri ağırladı. Başkan Ellibeş Şehit Aileleri ve Gazilerle yakından ilgilendi ve iftar öncesi bol bol sohbet etti.

 

 

 

 

İftar Yemeğine, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş ve eşi Funda Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in eşi Feriha Ellibeş, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Burçak Kırca, Gölcük İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yılmaz, Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş, Gölcük Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Tektaş, Levent Değirmenci, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şube Başkanı Mehmet Arslan, Gaziler ve Şehit yakınları katıldılar. Kaymakam Altıntaş ve Başkan Ellibeş Şehit Aileleri ve Gazilerle yakından ilgilendi ve yemek sonrasında bol bol sohbet etti. Program boyunca canlı performans ile çalınan ney dinletisi davetliler tarafından beğeniyle dinlendi.

 

“ŞEHİT AİLELERİMİZ ŞEHİTLERİMİZİN BİZE EMANETİ”

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş iftar öncesinde masaları tek tek gezerek misafirlerle ilgilendi. İftar sonrasında şehit aileleri ve gazi yakınlarıyla sohbet eden Başkan Ellibeş Ramazan ayı içerisinde iftar yemeği vesilesiyle şehit ve gazi yakınlarıyla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.  Başkan Ellibeş bir konuşma yaparak “Ramazan paylaşma, Kur’an ve dua ayıdır. Siz değerli kardeşlerim, çok kıymetli çocuklarımızı, eşlerinizi, babalarınızı bu ülkeye feda ettiniz. Gazilerimiz ise bu ülke için gözünü kırpmadan canını verebileceklerini gösterdiler. Bu bir şükran buluşmasıdır. Ülkesi için can vermeye hazırlanan çocuklarımız var. Biz çok güçlü bir ülkeyiz ve sizler de görüyorsunuz çok önemli bir coğrafyaya ev sahipliği yapıyoruz. Bu coğrafyada sorunlarımız olacaktır. Ama bizim tarihi birikimimiz ve tecrübemiz sorunların üstesinden gelebilecek durumdadır. Ramazan ayında sizlerle beraber bir kez daha buluşmak bizleri gerçekten mutlu etti. Davetimize icabet ettiğiniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Geniş bir katılımla, birlik ve beraberlik içerisinde İftarımızı burada yapmak çok güzel bir duygu. Devletimizin varlığı, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğünün teminatı olan çok değerli şehitlerimizin bizlere emaneti olan şehit ailelerimiz, yakınlarımız sizler bizim için çok değerlisiniz. Ben bu duygularla davetimize icabet eden şehit ve gazi ailelerine gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

 

“PAYLAŞMAK BİZİM EN BÜYÜK ÖZELLİĞİMİZ”

Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş’da kısa bir konuşma yaparak tertip edilen İftar programına katılımda bulunmanız çok anlamlı çok güzel. Mübarek ayda bir arada olmak, kaynaşmak insanlara ayrı bir mutluluk yaşatıyor. Bizim vatanımız şehit ve gazilerimizin kahramanlıklarının temeli üzerinde kurulmuştur. Bizim inancımızda, şehadet mertebesi ulaşılabilecek en yüksek mertebedir. Gazilerimize ve şehitlerimizin emaneti olan siz değerli yakınlarına minnet borcumuz var. Unutulmamalı ki paylaşmak bizim en büyük özelliğimiz. Biz şehit ailelerimizle, gazilerimiz ve ailelerimizi ziyaret ediyoruz. Sıkıntılarında yanlarında olmaya gayret ediyoruz. Ülkemizin huzuru ve refahı için yaptıklarınızı hiçbir zaman unutmayacağız. Ülkemiz için hayatını kaybeden şehitlerimiz için Allah’tan rahmet, gazilerimiz için sağlıklar diliyorum. Sizleri bizlerle buluşturmak adına her yıl olduğu gibi bu yılda böylesi bir organizasyonu yapan Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e teşekkür ediyorum dedi. İftar programı sonrası Yalı Evleri amfi tiyatro alanında kurulan gölge oyunu sahnesinde çocuklar için Karagöz ve Hacivat gösterisi düzenlendi. Başkan Ellibeş’inde ilgiyle takip ettiği gösteriler çocuklar tarafından çok beğenildi. Ayrıca çocuklara pamuk şeker ve Osmanlı macunu ikramı program boyunca devam etti.

 

 

 

 

Print
Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

26 − 24 =