BU İŞİN UZMANI ONLAR!

Türkiye’de oto ekspertiz sektörü 2.el  araçta büyük önem taşıyoruz. Araç almadan önce aracın tüm eksiklerini ve durumunu doğru bir şekilde görmeniz açısından büyük önem taşıyan ekspertiz işini, profesyonel ellerin yapması hayati önem taşıyor. İşte bu firmaların başında da Kocaeli’nin de içinde bulunduğu, Türkiye genelinde bir çok bayisi olan, tam bağımsız ve tarafsız firma “Umran Oto Ekspertiz” geliyor. 

GARANTİLİ RAPOR VERİLİYOR

Oto Ekspertiz işinde uzman firma Umran, bir çok merdiven altı firmanın yanı sıra bu işi hakkıyla yerine getirerek müşterilerine “önce güven ve kalite” sunuyor. Son sistem makinalarla ayrıntılı ekspertiz gerçekleştiren Umran, araçlarınıza garantili rapor veriyor. Bu raporları da istediğiniz zaman www.umranoto.com.tr adresinden görebiliyor, araç ile ilgili satın alacak herkese de gösterebiliyorsunuz.

UMRAN BAĞIMSIZ ARAÇ EKSPERTİZ MERKEZLERİ

Her marka ve model aracın aynı çatı altında bakılabildiği, bunun için gerekli teknolojiyi kullanan,

Binlerce araca ekspertiz yapmış “Uzmanlaşmış Kadro”suyla sürekli gelişen ve ekibini sürekli büyüten,

Alıcı ve satıcının, iki tarafında birlikte gönül rahatlığıyla güven duyduğu ve kimsenin mağdur edilmediği,

Sözünün ve raporunun maddi manevi arkasında duran,

Böylesine riskli ve servislerin dahi yapmaktan çekindiği bir işlemi kurumsal anlamda kendisine meslek edinmiş ve bunu başarmış,

Türkiye’nin en hızlı büyüyen ve asla taklit olmayan,

Konusunda yetkili servislerden bile daha etkili,

2.El araçlara, tarafsız ve garantili ekspertiz raporu düzenleyen bağımsız bir kuruluştur.

UZAKTAN EKSPERTİZ UMRAN’DA

Artık Umran Ekspertiz Merkezlerinin Uzaktan Ekspertiz hizmeti sayesinde;

Satın almak istediğim araç Türkiye’nin neresinde olursa olsun iş yerimden ayrılmadan ekspertiz raporuna sahip oluyor.

Ekspertiz yaptırdığım aracın raporuna www.umranoto.com.tr adresinden hem bilgisayarımdan hem de cep telefonumdan ulaşabiliyor.

Uzaktan Ekspertiz ile raporunu gördüğüm araç bana uygunsa gidip alıyorum, zaman ve para kaybedilmiyor.

Aracı almaya gidildiğinde istenirse, bu araca ekspertiz işleminin yapıldığı şubeye giderek rapor hakkında tekrar bilgi alınabiliyor.

Uzaktan ekspertiz satmak istediğiniz araçlar için de işleri kolaylaştırıyor.

UZAKTAN EKSPERTİZİN ÖNEMİ

İnternette sergilenen bir araç hakkında şehir dışından müşteri aradığında aracı almak için en erken ertesi gün geliyor. Geldiğinde aracı almadığında bu süre içerisinde aynı aracı başka müşterilere sunulamıyor ve satış kaybı yaşıanıyor. Fakat şimdi arayan müşterime aracı Umran Ekspertiz Merkezinde kendisi adına ekspertiz yaptırabileceği ve raporu www.umranoto.com.tr web sorgulama hizmeti ile görebileceğini söyleniyor. Uzaktan Ekspertiz 25 dakikada tamamlanıyor ve müşteri bu aracı almaktan vazgeçerse ardından gelen taleplere cevap verebilerek satış kaybı yaşanmıyor.

UZMAN KADRO, SON SİSTEM MAKİNELER

Türkiye genelinde diğer tüm bayiler de olduğu gibi Umran Kocaeli’de de uzman bir ekiple hizmet veriyor. Servis Müdürü her konuya hakim ve devamlı müşterilerinin yanında, onun dışında bünyesinde, müşteri temsilcisi bulunuyor. Tüm sorun ve sıkıntılarla müşteri temsilcisi sizinle yakından ilgileniyor. Araç kabul de müşter karşılanırken, aracın oto ekspertizi yapılırken, siz çay veya kahvenizi yudumluyorsunuz. Bunların dışında da 2 boya-kaporta teknisyeni , 2 motor-mekanik teknisyeni araçların kontrolünü gerçekleştiriyor. Tüm testler son model makinelerle yapılırken, Kocaeli’de tek gerçek 4*4 testi de Umran’da bulunuyor.

UMRAN’DA GARANTİLİ VE PROFESYONEL OTO EKSPERTİZ İŞLEMİ SADECE 150 TL

www.umranoto.com.tr/

UMRAN REZERVASYON TELEFON: 444 5 417 – GSM: 0 541 413 01 41

UMRAN ADRES: Karadenizliler Mahallesi, D-130 Karayolu üstü, No: 272 İZMİT – KOCAELİ

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

49 + = 59