HÜRRİYET İŞÇİLER BANA EMANET!

İki hafta bekleme süresinin ardından mazbatasını alan Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit Belediye Başkanlığı görevini Nevzat Doğan’dan devraldı

İzmit’te bir dönem sona erdi. Bugün yeni bir dönemin başlangıcı oldu. İzmit Belediye Başkanı seçilen CHP’li Fatma Kaplan Hürriyet, mazbatasını alarak İzmit Belediye Başkanlığı makamını, Nevzat Doğan’dan devraldı. İki dönem başkanlık yapan Doğan dönemi sona erdi.

Nevzat Doğan, Hürriyet’i belediye giriş kapısında karşıladı. Doğan, Hürriyet’e ne içersiniz sorusuna, Hürriyet, “Zor yoldan geldik. Kahve içeriz” dedi.

BAZEN RANTÇILARLA, HER DÖNEMİN ADAMLARIYLA, MEDYA VE SÖZDE GAZETECİLERLE DE MÜCADELE ETTİK

Doğan yaptığı konuşmada ise, “İzmit tarihi bir gün yaşıyor. Demokrasinin erdemini görüyoruz. Bize yakışır bir şekilde gereğini yapmak gerekir.

10 yıl önce böyle bir heyecanı ben de yaşadım. O zaman İzmit kağıt üzerinde kuruluydu. 10 yıl içerisinde belediyenin bütçe ve diğer sistemlerinin kurulması için çalışmalarımız oldu.

Çok zor bir iş.  İzmit’e elimizden geldiğince hizmet ettik. Daha iyi bir noktaya getirdik. Ama yapacak çok iş var. El elden üstündür. İnşallah çıta daha yukarı çıkar.

Ben şehrin menfaatlerini korumaya çalıştım.  Bazen siyasi risk aldım. Bazen rantçılarla, her dönemin adamları, medya ve sözde gazetecilerle mücadele ettik.

Bu şeyler sizi de bekliyor. Ama halka yaslanan insanlar bunu aşabiliyor. Size başarılar diliyorum. İyi çalıştınız.” dedi.

“İŞÇİLER BANA EMANET”

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, “Başkanım buradaki işçilerin emeği de işi de bana emanettir. Ben açlığı yaşamış biri olarak hakkı hukuku ve adaleti koruyacağım.” dedi

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 15 = 17