Önce darp ettiler! Sonra Bankada yakalandılar

Gebze’de meydana gelen şaşırtıcı olayda, N.H.K isimli vatandaş, kendisinden alacağı olduğu iddia edilen kişiler tarafından bir depoda tutulup, darp edildikten sonra para çekmesi için bankaya götürüldü. Durumdan şüphelenen banka görevlilerinin ihbarı ile 4 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgi ve iddialara göre;22 Haziran 2020 günü Kocaeli Gebze İlçesinde bir banka şubesine yanında bulunan bir şahıs ile gelen N.H.K isimli vatandaş, para çekmek istedi. Vatandaşın hırpalanmış ve korkmuş halinden şüphelenen banka görevlileri, durumu polise bildirdi. Olay yerine kısa sürede gelen ekipler işlem için sırada bekleyen N.H.K ile yanında bulunan ve kendisine zorla işlem yaptırmaya çalıştığı ileri sürülen E.T isimli şüpheliyi gözaltına aldı.

DEPODA DARP ETTİLER

Ekipler banka çevresinde yaptıkları araştırmada ise banka önünde bir araçla bekleyen ve bankada yakalanan E.T ile hareket ettiği belirlenen T.Ö isimli şahısta yakalandı. Araçta yapılan aramada 1 adet tabanca ve bu tabancaya ait mermiler ele geçirildi. Olayla ilgili yapılan tahkikat sonucu  N.H.K’nın borcu için  E.T., T.Ö., M.S. ve M.A.B. isimli şahıslar tarafından darp edilerek alıkonulduğu ve darp edildiği, zorla bir depoda tutulduğu ve bankadan zorla para çektirilmeye çalışıldığı tespit edildi.  Olaya karışan diğer şahıslar M.S ve M.A.B tarafından yakalandı.

ŞAHISLARIN SABIKALARI KABARIK

Olayla ilgili gözaltına alınan şüphelilerden,  E.T.’nin dolandırıcılık, mala zarar verme, uyuşturucu ticareti, hırsızlık, kasten yaralama ve yağma gibi suçlardan toplamda 27 adet , T.Ö.’nün dolandırıcılık, mala zarar verme, suç delillerini gizleme, 6136 SKM muhalefet, hırsızlık, kasten yaralama ve yağma gibi suçlardan 19 adet ,M.S.’nin ise kasten yaralama, kasten öldürmeye teşebbüs, 6136 SKM muhalefet gibi suçlardan 7 adet suç kaydının  olduğu  öğrenildi. Gebze Adliyesine sevk edilen  4 şüphelide tutuklanarak cezaevine kondu.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

83 − = 75