GAM GAM HÜSEYİN YOĞUN BAKIMDA

 

 

 

 

 

 

Gölcüklülerin yakınan danıdığı Down Sendromlu Gam Gam Hüseyin  geçtiğimiz gün rahatsızlanarak, Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırılıp tedavi altına alındı. Yapılan tetkikler sonrasında Hüseyin Yıldırım’ın solunum ve böbrek yetmezliği olduğu öğrenildi ve şuan yoğun bakımda tedavi altında tutuluyor.

 

 

 

 

O ilçemizde sevilen ve geniş bir kesim tarafından tanınan Down Sendromlu bireyi Gam Gam Hüseyin. Gölcük Down Sendromlular Dernek Başkanı Belgin Abanoz ile de geçmiş yıllara dayanan bir dostlukları var. Abanoz’un yaptığı çalışmalarda da kesinlikle yanınan ayırmadığı bir isim. Gam Gam Hüseyin  geçtiğimiz gün rahatsızlanarak, Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırılıp tedavi altına alındı. Yapılan tetkikler sonrasında Hüseyin Yıldırım’ın solunum ve böbrek yetmezliği olduğu öğrenildi ve şuan yoğun bakımda tedavi altında tutuluyor.

SOLUNUM VE BÖBREK YETMEZLİĞİ VAR

Dernek Başkanı Belgin Abanoz Gam Gam Hüseyin’nin sağlık durumuyla ilgili gazetemize yaptığı açıklamada, “Çok sevdiğimiz Hüseyinimiz Kocaeli Devlet Hastanesi’nde tedavisi devam ediyor.  Hüseyin’in solunum ve böbrek yetersizliği şikayeti vardı. Tedavisine hemen başlandı ve şu anda kendisine oksijen veriliyor. Ben Hüseyin için Gölcük halkından dualarını istiyorum. Umarım en kısa sürede yine aramızda olur” dedi. Çok üzgün olduğu gözlenen Abanoz’un sık sık hastaneye gidip, sağlık durumu hakkında bilgi aldığı öğrenildi. Bizde Gölcük Vizyon Gazetesi olarak Allah’tan acil şifalar diliyoruz. Haber: Serkan SIDAL

 

 

 

Gam Gam Hüseyin geçtiğimiz ay gerçekleşen Dünya Down Sendromlular gününde böyle görüntülenmişti. 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

31 + = 37