GESOTİM’den Ülkücü gençlere doğal afet semineri

GESOTİM’den Ülkücü gençlere doğal afet semineri

Gölcük Arama Kurtarma Derneği (GESOTİM) Başkanı Necmi Kocaman Ülkü Ocakları Gölcük İlçe Başkanlığı gençlerine doğal afet, sel, deprem, ilk yardım ve ilk müdahale  konulu bir seminer gerçekleştirdi.

Görsel ve uygulamalı olarak eğitim aldılar

17 Ağustos 1999 tarihinde yaşadığımı asrın felaketi Gölcük Depremi’nde kurulan GESOTİM Başkanı Necmi Kocaman Ülkü Ocakları Gölcük İlçe Başkanlığı  gençlerine görsel ve uygulamalı olarak doğal afet, sel, deprem, ilk yardım ve ilk müdahale  konulu bir seminer gerçekleştirdi. GESOTİM’in Değirmendere’de bulunan merkez binasında gerçekleşen eğitimlerde Ülkü Ocakları Gölcük İlçe Başkanı Tuncay Cabar’da katılım sağladı.

Ülkücü Gençler eğitimden son derece memnun kaldılar

Eğitimler sırasında tatbikat alanını gezen ve ilk müdahale ekipmanları ve kullanımları hakkında detaylı bilgi alan Ülkücü Gençler aldıkları eğitimden son derece memnun olduklarını dile getirerek, “ Biz bu eğitimleri aldık ama dileriz ilçemiz 17 Ağustos gibi bir afeti yeniden yaşamaz. Almış olduğumuz eğitimler bizler için çok önemliydi. Bizlerle yakından ilgilenen GESOTİM Başkanımız Necmi Kocaman’a değerli hocalarına be yönetim kuruluna çok teşekkür ederiz ” dediler. Göstermiş olduğu ilgi ve vermiş olduğu eğitimlerden dolayı Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Tuncay Cabar GESOTİM Başkanı Necmi Kocaman’a teşekkür etti. Eğitimin sonunda GESOTİM Başkanı Necmi Kocaman Ülkücü gençlere GESOTİM Binasını bahçesinde ikramlarda bulundu.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

62 + = 63