FERHAT İLE JULİET” İLK GÖSTERİMİ İÇİN HAZIR BU KOMEDİ KAÇMAZ

Sırf Tiyatro’dan Murat KAÇMAZ’ın yazıp yönettiği “FERHAT İLE JULİET” adından da anlaşılacağı gibi absürd bir komedi. 26 Ekim akşamı Gölcük Belediyesi Kazıklı Kervansaray Sahnesi’nde saat 20:00 da sahnelenecek olan oyun 2 perde.

İlimizin ve ilçemizin en aktif tiyatro ekiplerinden SIRF TİYATRO yepyeni bir oyunla karşımıza çıkıyor.Murat KAÇMAZ’ın yazıp yönettiği “FERHAT İLE JULİET” adından da anlaşılacağı gibi absürd bir komedi. 26 Ekim akşamı Gölcük Belediyesi Kazıklı Kervansaray Sahnesi’nde saat 20:00 da sahnelenecek olan oyun 2 perde.

HAYALİNİ KURDUĞU BİR OYUN

Oyunun yazarı ve yönetmeni Murat Kaçmaz “Her sezon yep yeni oyunlar hazırlıyoruz. Bu sezonda benim yıllar önce projelendirdiğim daha doğrusu hayalini kurduğum Ferhat ile Juliet’i sahneliyoruz.Bu seneye kısmetmiş. Kendi adıma çok mutluyum. Oyunun provalarında çok eğleniyoruz. Değişik bir komedi oldu. Tüm tiyatro severleri oyunumuza bekliyoruz”dedi.

OYUNCULUKTA GÜÇLÜ KADRO

Oyunda Murat Kaçmaz,Tahsin Macit,Duygu Bilek Tabaklı,Yasemin Adıyaman San,Rıfat Kanpara,Hanife Özdemir ve Ömer Özek rol alıyor.Oyunun dekorlar tasarımı İsmet Çık a ait.Ücretsiz olarak sahnelenecek olan oyun hakkında detaylı bilgiyi www.sirftiyatro.com.tr  adresinden alabilirsiniz.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 30 = 39