GÖLCÜK’TE EN KAPSAMLI DENETİM YAPILDI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun talimatıyla ülke genelinde, “Sağlık için Hepimiz için” sloganı ile yapılan en kapsamlı Korona Virüs denetimleri Gölcük’te de gerçekleştirildi.

Gölcük’te bugüne kadar yapılan en kapsamlı Korona Virüs denetimine; Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut ve Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer başta olmak üzere, denetimlerde kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ve personeli, meslek odaları, polis, jandarma, zabıta ve sağlık ekipleri yer aldı.

TÜM ORTAK YAŞAM ALANLARI DENETLENDİ

Denetimler kapsamında; konaklama tesisleri, alışveriş merkezleri, pazar yerleri, lokanta, kafe, restoran, kahvehane, kıraathane, çay bahçesi, düğün ve nikâh yapılan yerler, berber/kuaför/güzellik merkezleri, internet kafe/salon ve elektronik oyun yerleri, şehir içi ve şehirlerarası toplu ulaşım araçları, ticari taksiler, taksi durakları, park/piknik alanları, eğlence parkları ve bütün ortak yaşam alanları tek tek denetlendi. Kurallara uymayanlar ve eksik uygulayan esnaflar uyarıldı.

BAŞKAN SEZER UYARIDA BULUNDU

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada: “İlçemiz genelinde gerçekleştirdiğimiz Korona Virüs tedbirleri denetimine, Gölcük Kaymakamımız Sayın Cengiz Karabulut ile birlikte katıldık. Sağlık için hepimiz için tüm vatandaşlarımızdan özellikle rica ediyoruz: Maske, Mesafe, Temizlik kurallarına hayatımızın her alanında uyalım” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 2 = 1