HAYDİ GÖLCÜKLÜLER ARTVİN’E

 

Büyükşehir Belediyesi’nin Artvinliler Birliği ile birlikte gerçekleştirdiği Artvin Tanıtım Günü 13 Mart Salı gününe kadar devam edecek.

 

 

 

 

Büyükşehir Belediyesi ve Artvinliler Birliği tarafından 10-13 Şubat tarihleri arasında Artvin Tanıtım Günleri gerçekleştiriliyor. Uluslararası Fuar Merkezi’nde düzenlenen Artvinliler Tanıtım Günleri Kocaeli’nin dört bir yanından ziyaretçi akınına uğruyor. Tanıtım Günleri’ne sadece Artvinliler değil kentte yaşayan farklı illerden vatandaşlar da geliyor. İlk kez düzenlenen Artvinliler Tanıtım Günlerinde Artvin’in kültürü ve yöresel ürünleri sergileniyor.  Vatandaşlar tanıtım günlerini 13 Mart Salı akşamına kadar ziyaret edilebilecek.

 

YÖRESEL VE KÜLTÜREL ÜRÜNLER SERGİLENİYOR

İlk kez düzenlenen Artvin Tanıtım Günlerine Kocaelili vatandaşlar yoğun ilgili gösteriyor. Tanıtım Günlerinde kıyafetler, el aletleri ve oyuncakların yanı sıra, boğa güreşleri, zeytin gibi diğer birçok yöresel ve kültürel ürünler bulunuyor.

HOPA MÜZESİ ZİYARETÇİLERİ BÜYÜLEDİ

Yoğun geçen tanıtım günlerinde Artvin’de bulunan ilçeler de stant kurdu. Artvin’in tanınmış ilçelerinden olan Hopa Belediyesinin standında bulunan müze ziyaretçiler tarafından ilgi ile karşılandı. Hopa Müzesinde geçmişten günümüze yöreye ait birçok eşya ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

13 MART SALI GÜNÜ AKŞAMINA KADAR DEVAM EDECEK

Artvin Tanıtım günleri 10 – 13 Mart tarihleri arasında Uluslararası Fuar Merkezi’nde düzenleniyor. Artvin Tanıtım Günleri’nde, 4 gün boyunca Kocaeli’nde adeta Artvin yaşatılacak. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Artvin Büyükşehir Belediyesi ve Artvinliler Birliğince düzenlenen tanıtım günlerinde yöre halkı, kültürel değerlerinin yanı sıra Artvin’e ait ürünlerini de tanıtma fırsatı buluyor.

 

 

 

Print
Untitled-2

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 2 = 7