“HEDEFİMİZ PLAY-OFF”

Gölcükspor’un yeni yönetimde yer alan ve görev dağılımında Basın Sözcülüğü görevini üstlenen Kadir Özdemir, bu sabah spor basınıyla tanışma kahvaltısı düzenledi .

Geçtiğimiz yılın son ayında Olağanüstü Genel Kurul yapan ve yönetimde büyük bir revizyon Gölcükspor’un yeni yönetimde yer alan ve görev dağılımında Basın Sözcülüğü görevini üstlenen Kadir Özdemir, bu sabah spor basınıyla tanışma kahvaltısı düzenledi. Özdemir basın toplantısında yaptığı konuşmada, ligin 2. Yarısında hedeflerinin play-off oynamak olduğunu söyledi. Şirinköy TOKİ Konutlarında bulunan Cafe Gönül Çelen’de düzenlenen tanışma toplantısına, yönetim kurulu üyelerinden Genel Kaptan Temel Erten ile Mali Asbaşkan Murat Ağacan, Alt Yapı Sorumlusu Ömer Şekerci ile Kulüp Müdürü İshak Tarcan katıldı.

KADROMUZU GÜÇLENDİRDİK

Gölcükspor Basın Sözcüsü Kadir Özdemir, selamlama konuşmasının ardından yaptığı açıklamada, ilk olarak ara transfer döneminde takıma katılan oyuncuları kamuoyu ile paylaştı. Özdemir Erzincanspor’dan Gölcükspor’un eski kaptanı ve orta saha oyuncusu Sedat Cengiz’i kadrolarına kattıklarının altını çizerek, “Ayrıca Ofspor’dan forvet oyuncusu Uğur Uğur, Ligin ilk yarısına Ankara Adliyespor’da oynayan ve bonservisi Boluspor’da bulunan eski forvet oyuncumuz Ömer Çetinbaş ile bir kez daha anlaştık. Son olarak yine eski oyuncularımızdan Cizrespor’da oynayan sol bek Mehmet Sayan ile anlaşarak kadromuzu güçlendirdik” dedi.

MUHAMMET, EMRE VE SERCAN İLEYOLLAR AYRILDI

Basın toplantısında takımda sakat olan oyuncular hakkında da bilgi veren Özdemir, Ali Mert Işık’ın sol diz çapraz bağlarından ameliyat olduğunu ve en az 2 ay sonra antrenmanlara başlayacağını ifade ederek, menisküs ameliyatı olan Yusuf Tursun’un bir hafta antrenmalara başlayacağını söyledi. Özdemir bir diğer sakat oyuncu olan Barış Şen’in ise sağ diz bağlarında zorlanma olduğunu ve tedavi sürecinin bir hafta 10 günü bulacağını sözlerine ekledi. Özdemir son olarak, devre arasında takımdan ayrılan oyuncular hakkında bilgi vererek, sezon başında 2. Lig ekiplerinden Kentlimiz Darıca Gençlerbirliği’nden kiralık olarak transfer edilen Muhammet Oğuzhan Ceylan, Emre Alan ve Sercan Sevinç ile yolların ayrıldığını kaydetti.

4 OYUNCU İLE KADROMUZU GÜÇLENDİRDİK

Basın toplantısının sonunda, basın mensuplarının sorularını yanıtlayan, Basın Sözcüsü Kadir Özdemir, “Takımız ligin ilk yarısında istenilen sonuçları alamasa bile ligin ikinci yarısı için umut veriyor. Takıma kattığımız 3´ü eski oyuncumuz olmak üzere, transfer ettiğimiz 4 oyuncu ile kadromuzu güçlendirdik. Ben inanıyorum ki sezon sonunda play-off potası içinde olacağız. Yani ligin 2. Yarısında zemini yenilenmiş Şirinköy Stadı’nda oynayacağımız iç saha maçlarında seyircilerimizin de desteği ile hedefimiz play-off. Son olarak, tüm Gölcükspor taraftarlarını, Pazar günü 2. Yarının ilk iç saha maçı olan Diyarbekirspor maçına tüm taraftarlarımızı davet ediyorum” diyerek, sözlerini noktaladı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 2