FATİH HALDIZ, BU ŞEHİRDEN ELİNİ HİÇ ÇEKMEDİ! ŞİMDİ DE DOWN CAFE’YE DOKUNDU

Değirmendere Down Cafe’nin kurucusu Belgin Abanoz sosyal medyadan bir çağrı yaptı. Abanoz, Değirmendere sahilde işlettiği Vanilya tadında Down Cafe’nin, giderlerini ödemekte zorlandığını ve bu cafe’nin hayatta kalması için, özel çocuklarımız için yaşatalım çağrısı yaptı.  Abanoz; Yaptığınız organizasyonlarınızda, kahve sohbetlerinizde, çay saatlerinizde gelin zaman zaman bizim de misafirimiz olun ve bize destek olun” diyor!

Abanoz’un sosyal medyadan yaptığı çağrıya, Kentimizin tanınan isimlerinden Haldız İnşaat Otomotiv ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Haldız’dan cevap geldi. Kentimizin yardımsever insanı Fatih Haldız büyüdüğü şehre ahde vefasını her zaman yerine getiren, bu şehrin üstünden elini hiç çekmeyen Fatih Haldız bu sefer Değirmendere’de özel çocuklarımızın iş hayatı içerisinde var olduğu, Vanilya tadında Down Cafe’nin 2 aylık kirasını Haldız İnşaat Otomotiv ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Haldız’ın  karşıladığı haberi ilçemizde sevinç yarattı.

DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEK

Haldız İnşaat Otomotiv ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Haldız “Özel çocuklarımızın gelişimine katkı sağlayan +1 Farkla Gölcük Down Sendromlular Derneğinin Değirmendere’de işlettiği Vanilya Tadında Down Cafe’nin Aralık ayı kirasını biz ödeyeceğiz. Yıllardır özel gereksinimle çocuklarımıza hizmet eden gelişimine katkı sağlayan herkese teşekkür ederim. Gölcük’lü iş insanı olarak her daim derneğimizin yanında olmaya gayret ettim, bundan sonraki süreçte de etmeye devam edeceğim” ifadelerini kullandı.

Haber: Tuğba ZEREN

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

62 − = 55