CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN SEÇİM TARİHİ AÇIKLAMASI!

Cumhurbaşkanlığı ve genel seçim tarihinin öne alınmasıyla ilgili tartışmalar devam ederken,  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muğla Fethiye’deki Gençlerle Buluşma Programı’nda seçime dair bir mesaj verdi.
’14 MAYIS’I İŞARET ETTİ’
Demokrat Parti lideri Adnan Menderes’in, “Yeter! Karar milletindir” sloganıyla CHP’nin tek parti dönemine son verdiği 14 Mayıs 1950 tarihindeki seçimlere atıf yapan Erdoğan, yaklaşan genel seçimlere dair ince mesajlar verdi.
“İnşallah 2023’ü, Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümü olmanın ötesinde Türkiye Yüzyılı’nın başlangıcına sizlerle beraber çevirmeye var mıyız? Bunun için 2023 seçimlerinde iradenize, oyunuza, sandığınıza sıkı sahip çıkmanızı istiyorum. Rahmetli Menderes’in 14 Mayıs 1950’de ‘Yeter söz milletindir’ diyerek açtığı yolu 2023’te, ‘Yeter, söz de karar da milletindir!’ diyerek menziline beraber ulaştıracağız” ifadelerini kullandı.
Konuşmasını bu sözlerle noktalayan Başkan Erdoğan’ın, cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerin14 Mayıs 2023’te yapılabileceğinin mesajını verdiği değerlendirmesi yapıldı.
Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 84 = 85