(EYTSYDD) VE DAVUTOĞLU BULUŞMASINDA NELER KONUŞULDU?

(EYTSYDD) VE DAVUTOĞLU BULUŞMASINDA NELER KONUŞULDU?
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (EYTSYDD) Başkanı Gönül Boran Özüpak ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.
DAVET DAVUTOĞLUNDAN GELDİ
AK PARTİ içinden doğan siyasal oluşumların EYT konusundaki yol haritası merak edilirken, ilk adım eski Başbakan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’ndan geldi.
Davutoğlu İstanbul’daki çalışma ofisinde EYT’lilerle buluştu. Görüşmeye EYTSYDD Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak, Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Avcı, EYT Dernekleri İl Koordinatörü Alper Özüpak, İstanbul EYT Derneği Yöneticileri, Arzu Lastikçi ve Mete Gülşen ile Bolu-Düzce-Sakarya EYT Derneği Başkanı Mehmet Ali Çelik katıldı.
İKİ HAFTA SONRA AÇIKLAYACAK
Görüşmede Davutoğlu’na ekonomi kurmayları Serkan Özcan ve Kerim Rota da eşlik etti. Yaklaşık iki saat süren görüşmede EYT’liler çalışma hayatında yaşanan tüm sorunları ve çözüm önerilerini Davutoğlu’na aktardı
Davutoğlu’nun görüşmede, partisinin EYT ile yol haritasını en kısa sürede açıklayacağı öğrenildi. Edinilen bilgiye göre, EYTSYDD ile ortak çalışma kararı alan Gelecek Partisi, iki hafta sonra EYT konusundaki çözüm önerilerini kamuoyuna açıklayacak.
Davutoğlu, daha önce bu konudaki açıklamayı 16 Mart’ta yapacağını duyurmuştu, ancak Koronavirüs ve dernek yürütülecek ortak çalışmalar nedeniyle açıklama iki hafta sonraya ertelendi..

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 45 = 52