BRAVO ÖĞRETMENLERİMİZE


Gölcük Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri, okul bahçelerinde doğan 10 yavru köpeğe sahip çıktı.

Gölcük Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri, geçtiğimiz ay bahçesinde doğum yapan bir köpeğe ve 10 yavrusuna kış ayında hayvanları soğuktan korumak için kulübe yaptı. Yapılan kulübe hakkında okul güvenlikçisi Hasan Basri Güngör; “Okul bahçesinde sabah geldiğimde ağaçın altında 10 tane yavru köpek gördüm daha sonrakış ayı nedeniyle okula gelen öğretmenlerimiz tarafından sağdan soldan toplanan malzemelerle yavru köpeklere yuva yaptık, daha sonra bu yavru köpeklerin yemekleri içinde öğretmenlerin yanı sıra öğrenciler ve çevre esnafların da yemek getirmesi bu hayvanların büyümesini sağlıyoruz, bu hayvanların biran önce sahip çıkmak isteyen veya köpek barınağına alınması gerekiyor” dedi.
Okul öğrencisi Ayşen Sarı ise “Bu hayvanlarımız aç kalmasın diye biz öğrencilerimiz çok sevdik ve sabah öğlen akşam olmak üzere yemeklerini yediriyoruz, bu soğuk havalarda bu hayvanlarımıza sahip çıkmalıyız” dedi. HABER: Soner GÜLEZER

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

9 + 1 =