EYT’LİLERİN SESİ OLDU!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği İl Temsilcileri Koordinatörü Alper Özüpak, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla koronavirüs tehdidine rağmen işe gitmeye devam eden EYT’lilerin sorunlarının çözülmesi çağrısı yaptı.

Özüpak, paylaşımında “Yarın pazartesi ve iş başı yapmak zorundayız. Mağduriyetlerin ismi olan Eyt liler ne yazıkki ülkemizin en şanssız topluluğu oldu.
Askerlik 15 aydan 18 aya uzadı, bize vurdu.
1999 da 4447 kanunla 7 yıldan 17 yıla kadar emekliliğimiz uzadı
20 yaş altı ve 60 yaş üstü sokağa çıkma yasağı geldi ve biz yine virüs den de mağdur olup çalışmak için işe hazırlanıyoruz.
Ülkemize katma değer üreten EYT lilerin mağduriyetlikleri giderilsin” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar: 1

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

3 + 4 =

  1. YETER ARTIK BİTTİK.
    ZATEN EKONOMİK DURGUNLUK VAR DI ZOR GEÇİNİYORDUK KREDİLERLE AYAKTA DURMAYA ÇALIŞAN VE BAĞKURUNU VE KREDİLERİNİ ÖDEYEMEYEN ESNAF.ŞİMDİ DE CORONA VİRÜS İLLETİ YÜZÜNDEN ZORDA.EN AZINDAN HAK EDİLMİŞ HAKKI OLAN EMEKLİLİĞİNİ VERİN Kİ AYAKTA DURMAMIZA BİR NEBZE İLAÇ OLSUN.SOSYAL FELAKETE DÖNÜŞMEDEN DEVLETİMİZDEN RİCAMIZ CANSUYU EMEKLİLİK HAKKI…
    15/01/1999 İŞE GİRİŞ 1969 DOĞUM DAHA 5 AY VAR EMEKLİLİĞE HADİ BEN BU GÜNE KADAR DİŞİ Mİ SIKTIM BİRAZ DAHA SIKAYIM.AMA İNSANLAR ZOR DURUM DA LÜTFEN DEVLETİMİZ SESİMİZİ DUYSUN ARTIK YETER.