ÇAKIR: ÇAKALLARIN OYUNUNU MHP BOZDU

 

 

 

 

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır ve 24 Haziran seçimlerinde milletvekilliğine adaylığını koyan İbrahim İnanç Çakıroğlu ve Gamze Can dün basın açıklaması yaptı. Önemli açıklamalar yapan Çakır, “MHP’siz meclis olmaz. Türk halkı bunun kararını çok iyi verdi. Buradan Türk halkına çok teşekkür ediyoruz. Gelecek Türkiye’nin olacaktır. Sayın Genel Başkanımızın da söylediği gibi çakalların oyunu bozulmuştur. Çakallar kendi kurdukları tuzağa düşmüşlerdir” dedi.

 

 

 

 

“MHP’SİZ MECLİS OLMAZ”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır ve 24 Haziran seçimlerinde milletvekilliğine adaylığını koyan İbrahim İnanç Çakıroğlu ve Gamze Can dün basın açıklaması yaptı.  MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır; ‘’Bir seçimi daha bitirdik. Ben buradan Milletvekili adaylarımıza çalışmalarından ötürü teşekkür ediyorum. Gerçekten çok gayret sarf ettiler. Gece gündüz demeden çalıştılar. Hem Gamze Can’a hem de İbrahim İnanç Çakıroğlu’na emeklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Kendileri Sayın genel başkanımızın söylediği fikirleri çok iyi anladılar ve topluma anlattılar. Bizleri topluma yüzde 2,4,5 oranından yüksek göstermeyen araştırma şirketlerine ve insanlara en güzel cevabı verdik. Hepsi ağzının payını aldı. Bundan ötürü Türk halkına çok teşekkür ediyorum. Bizlere de bundan sonra yakışan Sayın Genel Başkanımızın arkasında durmaya devam etmektir. Artık bizim tek hedefimiz var. Bu ülkenin ve milletlin bölünmezliği. MHP bu algıları gerçekten yıktı. Yerle bir etti. Türk Halkı doğru kararı verdi. Ne yapmak istediğimizi çok iyi anladı. MHP’siz meclis olmaz. Türk halkı bunun kararını çok iyi verdi. Buradan Türk halkına çok teşekkür ediyoruz. Gelecek Türkiye’nin olacaktır. Sayın Genel Başkanımızın da söylediği gibi çakalların oyunu bozulmuştur. Çakallar kendi kurdukları tuzağa düşmüşlerdir. Sayın Muharrem İnce’ye de teşekkür etmemiz gerekiyor. Bir Gazeteci kendisine çanak bir soru soruyor. Türkiye Bölünecek mi sorusuna verdiği cevap Türk Halkının geleceği açısından çok teşekkür ediyorum’’ dedi.

“CUMHUR İTTİFAKI BİRLİĞİ SÜRECEK”

MHP Kocaeli Milletvekili Adaylarından Gölcüklü İbrahim İnanç Çakıroğlu, ‘Seçimi atlattık. Ortaya ilk turda Cumhur İttifakı dediğimiz gerekli çoğunluğu aldı. Türk siyasi tarihinde çok önemli seçimdi. Bizde 2 ay boyunca bunu her yerde anlattık. Genel Merkezimiz bizden bunu istedi. Bizler de bunu anlattık. 45 bugün boyunca esnaf, ziyaretleri, hal ziyaretleri, basın ziyareti, gidebileceğimiz her yere gittik. Ramazan ayı olması sebebiyle buna göre çalışmalar yaptık. Çalışmalarımıza göre bütün teşkilatlarımızla birliktelikle çalışmalarımızı yaptık. Saha da genç olmanın avantajlarını yaşadık. Çok genç bir yapımız vardı. Muhalefetin iktidarına çok iyi ve olumlu tepkiler aldık. Genç olmanın avantajını yaşadık. Seçim çalışmaları boyunca Cumhur ittifakının önemini, denge unsuru olduğumuzu, meclise girmemizin önemini insanlara anlattık. Biz 2023’e kadar her türlü devletin yanındayız. Bu bir protokoldü. Bizim birlikteliğimiz sürecek. Cumhur ittifakının bozulacağını söyleyenler bunu iyi bilmeli. Biz meclisin denge unsuruyuz. Türkiye’nin yararına olan her şeyin yanında olacağız. Bundan sonra da ittifak ruhuna göre hareket edeceğiz. Bu listede katkısı büyük olan Sayın İl Başkanımıza, aileme, İlçe Başkanıma, büyüklerimize bize verdikleri desteklerinden ötürü teşekkür ediyoruz. Ayrıca Sayın Milletvekilimiz Saffet Sancaklı’ya bizlere olan desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Artık hedefimiz yerel seçimler’’ diye konuştu.

“İSTENİLEN SONUCA ULAŞILDI”

Gamze Can; ‘iki buçuk aydır süren çalışmalarımızın sonuna geldik. Seçim sonuçlarına baktığımızda istenilen sonuca ulaştığımız görüyoruz. Hem MHP’nin Milletvekili sayısını yükselterek meclise sokmaya başardık. Hem de Cumhur ittifakının kazanmasını sağladık. Bizim mecliste bulunmamız hem Türk halkını hem de bizleri çok mutlu etti. İki buçuk aydır sahadaydık. Hem İlçemizde hem de Kocaeli genelinde gezdiğimizde bizlere samimi yaklaşmalarından ötürü teşekkür ediyorum. Güzel bir seçim çalışmalarıydı. Genç yaşta bu şekilde milletvekili adayı olup sahalara atılmamızı bizlere tecrübeler kattı. En başta ailemize Sayın il başkanımıza, ilçe başkanımıza desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Ayrıca Sayın Milletvekilimiz Saffet Sancaklı tecrübeleriyle bizlere çok değer kattı. Kendisi beni çok cesaretlendirdi. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra da çalışmalara devam’ dedi.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 78 = 80