ERDOĞAN’IN GELİŞİ İLE  ÇIKARILAN NOTLAR

ERDOĞAN’IN GELİŞİ İLE  ÇIKARILAN NOTLAR

245 eserin açılışını gerçekleştirmek üzere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 10. Açılış bayramı için Kocaeli’ndeydi. Ve Kocaeli’li vatandaşlar, 6 Ağustos Cumartesi günü İzmit Milli İrade Meydanı’nda sıcak demeden, güneş demeden, hala devam eden pandemi demeden   büyük bir özlemle ve  kalabalıkla karşıladı.

1 hafta kala başlanan hazırlıklar açıklanan rakamlara göre yetmiş bin insanın varlığıyla hayat buldu.

Evet AK Parti tüm kadrolarıyla hazırlandı, teşkilatlanmayı, birlikte başarmayı öğrenmiş bir parti,  AK Parti.  Ekonomik krizin devam ettiği bir dönemde,  Kocaeli AK Parti İl başkanı Ellibeş, büyük bir sınav verdi. Bana göre muhteşem bir sonuçla…

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İzmit Milli İrade Meydanı’na çıktığı anda, Kocaeli’nin ihtişamı ve onu her zaman ki yerinde beklemesi bence kendisini hem duygulandırdı, hem de çok mutlu etti.

Tezahürat ve şarkılarla karşılanan Erdoğan, uzun süre partililerin bu sevgi gösterisi nedeniyle konuşmasına başlayamadı. Erdoğan, daha sonra yaptığı sıcak ve samimi konuşmasında defalarca “Maşallah” dedi. AK Parti’nin muhteşem gençliği Erdoğan’a methiyeler düzdü. İlk Aşk’ım diye seslendi gençlik reisine, Erdoğan’da bende sizlere aşığım diye yanıt verdi.

GÖLCÜK TEŞKİLATI BÜYÜK BİR EFORLA ÇALIŞTI

O yüzden Sezar’ın hakkı Sezar’a,

Gölcük’te yapılan çalışmaları izlerken yoruldum adeta, öyle bir efor, öyle bir aşkla çalıştı ki burada insanlar sabahın erken saatlerinde evlerinden çıkıp gecenin yarısından sonra evlerine girdiler. Gece gündüz, sıcak demediler. Motivasyonları çok yüksekti. İlk sevdamız diye başlıyordu bütün cümleler Gölcük teşkilatında…

REİS SEVDASI KOCAELİ’DE DEVAM EDİYOR

CHP ve İYİ Parti, Altılı masada yer alan partiler ekonomik dalgalanmanın da etkisiyle bir süredir sahada.

Stratejileri ekonomik, vatandaşa anlattıkları hayat pahalılığı ve enflasyon akabininde zamlar.  Yani muhalefetin seçim stratejisi bu zamana kadar baktığımızda ekonomik sıkıntıların anlatılması ile devam ederken, gözler doğal olarak İrade Meydanındaydı.

Meydan bazı soruların cevabını vermişti,

Kocaeli teşkilatlarının kaptanı İl Başkanı Mehmet Ellibeş,  bütün teşkilatları ile yüzünün akıyla geçmişti bu sınavdan,

KOCAELİ ERDOĞAN SEVGİSİNİ GÖSTERDİ

Erdoğan’ın Kocaeli’de yüzü gülmüştür. Memnuniyetini defa kez dile getirmiş ve Kocaeli Her

Zaman ki yerinde diyerek, Kocaeli’ye güvendiğini ifade etmiştir.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 2019 seçimlerinde benim adayım diye ilan ettiği Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ismi ile de  Kocaeli’nin önünü açmıştır. Hizmetleriyle  Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, 6 Ağustos günü yapılan program ile Türkiye’nin her kanalında ve her gazetesinde manşetlerde yerini almıştır. Şehri için, Kocaeli için gönlüyle, vijdanıyla ve şeffaflığı ile çalışan nadir bulunabilecek bir başkanın, Cumhurbaşkanının benim adayım, dediği bir başkanın çalışmaları ve başarısı ayrıca da Erdoğan’ı fazlasıyla mesut ettiğine de şahit olduk.

Türkiye’nin takip ettiği 6 Ağustaos’ta, Kocaeli’de havalar bir hayli güzeldi.

Güne damgasını,

Kocaeli’nin Erdoğan sevgisi,

Kocaeli AK Parti İl Başkanının ve tüm teşkilatlarının candan çalışması,

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve ekibinin başarısı damga vurdu.

Teşkilatlar çok çalıştı bu bir gerçek, yalnız şunu unutmayalım ki!

Bu sevgi Erdoğan sevgisi,

GAZETELER İLÇENİN SESİDİR, SAYIN VEKİLLER!

AK Parti Kocaeli milletvekillerini ilçeme davet ediyorum. Biz gazeteciliğe bugün başlamadık, bugün vekil görmedik ve tanımadık, izliyorum 2019 seçimlerinden bu yana vekillerimiz son zamanlar hariç,  ilçemize çok az geliyor. Merak ediyorum 2019 seçimlerinde ne değişti.

Vekillerimiz gazetelerimize gelir, açıklamalar yapar, bizlerle şehrin sorunları veya çözüm noktalarında fikir alışverişi yapar. Vatandaşla aralarına gönül köprüleri kurardı. Şimdi Gölcük unutuldu sanırım AK Partili vekiller tarafından, Kocaeli gazetelerine ziyaretlerde bulunan vekillerimiz unutmamalıdırlar ki, Kocaeli’de Gölcük adında var olan bir ilçe ve  ilçenin de gazetecileri var.

KAFKASYA ŞENLİĞİ GÖLCÜK’E İYİ GELDİ

Gölcük’ün Şevketiye Köyü’nde düzenlenen ve Kafkasya Kültürünün yaşatıldığı 4. Kafkasya Yaz Şenliklerine  katılım oldukça yoğun oldu. Vatandaşlar sanatçıların seslendirdiği şarkılara eşlik etti ve bir hayli eğlendi.

Günümüzde halen etnik kimliğini koruyan bu topluluğun gelenek ve göreneklerini gelecek kuşaklara aktarmak için dilini, giyimini kuşamını  ve müziğini, yemek kültürünü canlı tutmak isteyen festivalde emeği geçen herkese şahsım adına teşekkür ediyorum.

3 gün boyunca eğlencenin hâkim olduğu şenlik Gölcük’e iyi geldi.

Sağlıcakla Kalın…

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

5 + 4 =