HÜKÜMET KONAĞININ ABİSİNE VEDA

Gölcük’ün emektar Nüfus Müdürü Ersin Aydın, 25 yıldır görev yaptığı İlçe Nüfus Müdürlüğü görevinden emekli olurken, geçtiğimiz akşam kendisine bir veda yemeği düzenlendi. Hükümet konağının abisi olarak bilinen Aydın veda yemeğinde duygu dolu anlar yaşadı.

Gölcük’ün emektar Nüfus Müdürü Ersin Aydın, 25 yıldır görev yaptığı İlçe Nüfus Müdürlüğü görevinden geçtiğimiz günler de emekli olmuştu. Aydın ile birlikte diğer emekli olan Kaymakamlık çalışanlarının şerefine Kadırga Tesisleri’nde veda yemeği düzenlendi. Yemeğe başta Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş ve Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ile birlikte çok sayı da davetli katıldı. Emekliye ayrılan Ersin Aydın ve diğer Kaymakamlık çalışanları yemekte duygu dolu anlar yaşadı.

DUYGU DOLU BİR KONUŞMA YAPTI

Gölcük’e ve ilçe halkına büyük emeği olan Emekli Nüfus Müdürü Ersin Aydın veda yemeğinde yaptığı konuşmada duygu ve düşüncelerini şöyle aktardı: “Değerli konuklarım öncelikle hepiniz hoş geldiniz.Acısıyla tatlısıyla 25 yıl birlikte yaşadık burada. Deprem olduğu dönemde Rabbim 9 ölünün çıktığı apartmanda sağ çıkmayı izni verdi bize. O günden bu güne kadar aranızda bulunuyorum. Daire amirlerimle ve daire personellerimle bir uyum içerisinde çalışarak ilçemize en iyi hizmeti verme gayretinde bulunduk. Bu arada bu çalışmalarımıza bizlere yardımcı olan başta sayın kaymakamlarım olmak üzere Gölcük Belediye başkanları, belediye çalışanları ve tüm Gölcük halkı, Gölcük esnafları bizi hiçbir fedakarlıktan boş bırakmadılar.Hizmeti bilen ve hizmetten anlayan dolayısı ile tek bekledikleri şey tatlı dil güler yüz olarak ön ayak olan bir şehirdir. Bu duygu ve düşüncelerimle bu gün buraya katılan, mazereti olup ta katılamayan ve telefonla arayan herkese teşekkür ederim. Hakkınızı helal etmenizi isterim” sözleri ile açıkladı. Kaymakam Mustafa Altıntaş, Başkan Mehmet Ellibeş  ve Emekli Nüfus Müdürü Aydın’ın konuşma yaptığı yemek, Aydın’a verilen plaket ve başarı belgelerinden sonra başarılı bir şekilde son buldu.

BUNDAN SONRAKİ YAŞAMINDA SAĞLIK VE BAŞARI DOLU GELECEK DİLERİM

Yemekte konuşan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ise: “Değerli müdürümüz Ersin Aydın ilçemizde 26 yıllık görevinin ardından emekli oldu. Bu görevi süresinde birlikte iyi günümüzde kötü günümüzde birlikte hüznü ve acıyı paylaştık. Nüfus müdürümüz Ersin Bey ilçemizde başarılı bir şekilde görevini tamamladı. Ersin beyle uzun yıllar beraber çalıştık. Gölcük’te yaşanan depremde yine acıyı birlikte yaşadık. Enkazdan çıktı, acısını yüreğine gömerek Gölcük’ün geleceği için ve Gölcük’ün yapılanması için yine özverili bir şekilde çalışmalarına devam etti. Gölcük sevdalısı bir insandır. Ben bundan sonraki yaşamında sağlık başarı dolu gelecek dilerim” ifadelerini kullandı.

HÜKÜMET KONAĞIMIZIN ABİSİ EMEKLİ OLUYOR

Veda yemeğinde konuşan Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş; “Değerli Gölcük Sevdalıları hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Gölcüğümüzün ve hükümet konağımızın Ersin abisi emekli oluyor, iyi anılarla bırakarak aramızdan ayrılıyor. Burada 23 yıl geçirmiş aynı zamanda 43 yıllık birikimi var. Ersin Aydın birçok yerde Gölcük hükümet konağın, Gölcük kurumların muhtarları her türlü işi ile ilgilenmeyi gayret etmiştir. Nüfusta yaşanan aksaklıkları ve bu aksaklıklarının gidermesi için yanıma gelerek nasıl bir çözüm üretmenin gayretindedir. Bunları da yaparken hiç kimseyi kırmaz. Bunu az zararla nasıl çözeceğinin peşindeydi. Halen kurumda yaşanan sıkıntıların giderilmesi için kafa yoran bir arkadaşımızdır. Bakın emekli olmuş bir arkadaşımızdır ama yine hizmet etmek için gayret sarf ediyor. İşte gölcük sevdalısı bir arkadaşımız” diyerek sözlerini noktaladı.

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 3 = 1